Tricourile personalizate – o varianta ingenioasa de cadou

Nimic mai plăcut decât să îți petreci timpul prin casă sau afară, la serviciu sau în vacanță, purtând un tricou comod, care pentru a evita alte discuții, să-ți completeze atitudinea. Nu esti mulțumit niciodată de tricourile personalizate pe care le primesti sau pe care le găsești gata făcute de alții ? Nu sunt sufficient de cool, iar mesajul lasă de dorit? Atunci, ca să te asiguri că treaba e bine făcuta, cel mai bine e să o faci singur! Doar asa poti fi sigur, ca ai un tricou original, un unicat pe care ți-ai pus semnătura de designer.

Acum echipa coolori te poate ajuta, să comanzi tricouri personalizate, conform modelului și preferințelor tale. Astfel vei avea ocazia să oferi cadouri ingenioase:

 • Îți alegi singur imaginea și mesajul, care vrei sa fie imprimate pe tricou.
 • Alegi culorile.
 • Alegi tipul de tricou, în functie de sex, clasic sau slim. Sau optezi pentru tipul de maieu clasic pentru barbați și triumph pentru dame, iar pentru copii classic new.
 • Poți alege culoarea potrivită pentru un tricou gen, Tricou established, anul nașterii și acesta va deveni tricoul preferat pentru un/o prieten/prietenă a cărei zile de naștere urmează.
 • Alegi design diferit, față-spate.
Înainte de a trimite comanda, trebuie sa ții cont de recomandarile noastre:
 • Asigură-te că fotografia pe care o trimiți, are o rezoluție corespunzătoare, minim 1000 X 1000 de pixeli.
 • Trimite imaginea care trebuie imprimată pe tricou, nu o imagine cu tricoul gata imprimat.
 • Consultă tabelul de mărimi de pe site-ul Coolori, pentru tricouri personalizate.
 • Ține cont că dimensiunea maximă de imprimare este 27 cm X 40 cm.
 • Afla din timp preferințele celui/celei căruie/căreia vrei sa-i faci cadoul, pentru că termenul de livrare este de 1-2 zile pentru culorile care sunt pe stoc, și 3-5 zile pentru cele la comandă.
 • Mărimea fișierului imagine pe care îl trimiți, trebuie să aiba cel mult 10 Mb.
Creativitatea este necesară pentru absolut orice domeniu și la orice varstă. Iar echipa coolori îti propune o altă variantă de tricouri personalizate, cadouri ingenioase pentru copii. Este vorba un proiect interesant format din 2 pachete, prin care tu și copiii veți petrece mai mult timp împreună. Pachet copii – Veți trăi o experiență pe care tu și cel mic, nu o să o uitați curând. El devine creativ și își decorează cu propriile mâini cele două tricouri, iar tu îl ajuti să le și poarte, folosind doar fierul de calcat. Pentru mai multe detalii și instrucțiuni, vizitați blogul nostru.

Pachet familie – Creațiile celui mic pot fi purtate de întreaga familie. Vrem ca tu să arăți că ești cu adevărat mândru de creația lui artistică. Atât de mândru, încât să o și … porți. Tot ce trebuie e să faci e să îl lași să își facă de cap, după care calci puțin cu fierul de călcat desenul și gata. Pentru mai multe detalii și instrucțiuni, vizitați blogul nostru.    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *