Tablou Linii cod

54.90 Lei

 • Comandă de încă și ai livrare gratuită
 • Orice ai adăuga acum în coș, ai LIVRARE GRATUITĂ
 • Ridică comanda
  Str. Comana, Nr. 50, Sector 1, București
descriere Descriere

Orice programator sau cunoscator al limbajului Javascript va intelege esenta mesajului acestui tablou. Astfel, el este cadoul perfect pentru un pasionat de informatica caruia vrei sa ii spui ca orice tristeste din viata acestuia trebuie sa dispara. Ofera-i tabloul cadou, iar acest mesaj motivational va deveni cu siguranta atractia spatiului in care va fi asezat. Tabloul care va ajunge la tine este pregatit pentru expunerea pe perete si este usor de intretinut, se poate sterge cu o laveta pe toata suprafata, printul fiind protejat de sticla de protectie.

contine Pachetul Contine
 • Imagine tiparita digital pe carton special
 • Rama MDF, sticla de protectie din plexiglas
 • Agatatoare metalica pentru sustinere
Dimensiune Dimensiune produs

A4
Ramă: 23.50×32.50 cm
Imagine cu paspartu: 12×17 cm
Imagine fara paspartu: 21×30 cm
Paspatu: 5 cm
Greutate: 0.80 kg

A3
Ramă: 32.50×42.50 cm
Imagine cu paspartu: 20×29 cm
Imagine fara paspartu: 30×40 cm
Paspatu: 5 cm
Greutate: 1.40 kg

Părerea ta este importantă pentru noi
Atenție, numele tău va fi publicat pe site (fără nici o altă formă de identificare).
Atenție, părerea ta va fi publicată pe site (fără nici o altă formă de identificare în afară de cele furnizate), doar după o verificare prealabilă.

Livrare

 • Pentru a ajunge în siguranță la tine, livrarea produselor se va face numai prin curier rapid.
 • Termenul de livrare pentru comenzile din magazinul online coolori.ro variază între 1 și 3 zile lucrătoare. Termenul de livrare depinde de: atenția cu care se completează datele de contact, corectitudinea codului poștal, modalitatea de plată
 • Livrarea se efectueaza prin GLS Courier si este gratuită pentru orice comandă care are o valoare de peste 150 lei.
 • Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 150 lei, se aplică o taxă unică de transport de 17 lei/colet în București și în țară, indiferent de numărul produselor comandate.

Plată

Pentru orice comandă din magazinul on-line coolori.ro, aveți la dispoziție următoarele modalități prin care să efectuați plata:

 1. Plată în numerar, la livrare (ramburs).

  Dacă doriți să efectuați plata în numerar, la livrare veți achita în lei valoarea integrală a comenzii, direct curierului care aduce produsul. Suma de plata este cea pe care ati primit-o in mailul de confirmare a comenzii.

 2. Ordin de plată

  Dacă se dorește achitarea comenzii prin ordin de plată, aceasta se efectuează în baza facturii proforme transmise prin email. Livrarea comenzii se realizează numai după confirmarea plății. Suma de plată este valoarea care apare pe factura proformă emisă cu datele dvs de contact.

 3. Online prin card bancar

  Dacă doriți să efectuați plata online, după plasarea comenzii veți fi redirectionat către un portal securizat unde veți introduce datele dumneavoastră de plată și veți plăti suma integral, urmând ca la livrare să primiți produsele comandate, fără niciun cost suplimentar.

Factura fiscală se regăsește în contul dvs. ce a fost creat pe site-ul coolori.ro și o puteți vizualiza sau descărca oricând.

Produse vizualizate recent