Sportul poate fi distractiv! Nu mă crezi? Uite 5 idei!

Yep. Nu pot să îți dau rețeta succesului, dar te pot ajuta să o descoperi. Citește în continuare și ai să afli.
1. Unde-s mulți, puterea crește
Clișeic, stiu. Dar dacă e adevărat?! Ce pot eu să fac? Nimic, dar îți pot spune ce fac prietenii dacă alegi să faceți mișcare împreună. Fac totul mult mai amuzant și mai plăcut. Râdeți, glumiți, vă întreceți (până deveniți prea competitivi și nu mai sunteți prieteni … glumesc, desigur)
2. Încearcă și altceva …
Tenis, baschet, fotbal, handbal, volei. După un timp, sala de forță poate deveni plictisitoare. În loc să alegi banda de alergat, poți să mergi în parc. SAAU îți poți păstra entuziasmul și găsi repejor un loc unde poți încerca un sport cu prietenii. Învățați împreună unul nou, orice e posibil. 🙂
3. Joacă un sport diferit în fiecare anotimp
Fotbal vara, tenis toamna, sala de forță iarna și volei primăvara. Aranjează-ți-le cum dorești în funcție de spațiul și timpul de care dispui.
4. Încearcă să nu îți setezi obiective irealizabile
Masă musculară mai mare sau greutate mai mică … toate distrug amuzamentul și distracția. E bine să îți setezi goluri, dar dacă ele nu sunt îndeplinite în timp util, adio sport. Amintește-ți că scopul principal e să nu renunți la sport. De asta trebuie să te simți cât mai confortabil și mai bine.
5. Ia-ți cel mai funky echipament! 
Vesel, colorat, ușor, confortabil, nici prea strâmt, nici prea larg. Te vei simți cu totul altfel. Vei scoate distracția din antrenamentele tale! Uite aici o idee:

Sper că te-am ajutat. Dacă da, ia-ți acum toți prietenii (bine, nu chiar acum, poate ești la serviciu, dar mai târziu nu mai ai nicio scuză) și provoacă-i la o partidă de tenis. Nu trebuie să fie toți Halep sau Tecău. Important e să faceți mișcare și să vă distrați. Veți găsi voi o soluție pentru orice. Imaginează-ți doar ce amuzant va fi! 🙂    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *