Petrecerea burlacitelor in 3 pasi!

Găsești peste tot idei cu ce ai putea face pentru petrecerea burlăcițelor, însă de cele mai multe ori probabil nici nu știi de unde să începi. Și cu câteva zile înainte arăți așa:
Ai citit tot internetul, te-ai documentat, dar ai găsit numai lucruri complicate sau, să fim sincere, idei irealizabile: petreceri tematice, degustare de vinuri în oraș, excursii la munte sau la mare. Desigur, le poți face pe toate, dar astăzi îți arăt cum să organizezi ceva mai distractiv în doar  3 PAȘI.
1. Locația
  1. Acasă, în club, la munte, la mare. Ce să fie, ce să fie?! Depinde de buget, e adevărat, însă orice ați alege, tot activitățile contează. Pentru început, puteți alege a) să vă petreceți întreaga zi împreună sau b) să vă întâlniți doar seara. E important să vă consultați și cu mireasa pentru că ea e cea care ar trebui să se simtă excelent. 🙂  Vrea să se relaxeze sau vrea o noapte plină de distracție pe care să nu o uitați niciodată?Apoi urmează stabilirea datei. Cred că Doodle e cel mai ușor de folosit pentru a stabili o dată, fără a convoca o adunare generală între fete.2. Decorațiunile și CADOURILEAți găsit locația, ați stabilit bugetul, v-ați pus de acord în legătură cu o dată. Ce mai rămâne? Decorul și cadourile. O decorațiune care se poate transforma ușor într-un joc, ar fi să agățați lenjerie intimă pe pereți sau pe diferite piese de mobilă. Știu că sună ciudat, dar e un lucru cât se poate de amuzant și distractiv. Dacă fiecare ar aduce câte o piesă, ați putea să o puneți pe viitoarea mireasă să ghicească cine a adus fiecare lenjerie.
Și partea cea mai distractivă: CADOURI
 
O chestie foarte interesantă pe care am descoperit-o de curând este rama pe care îi poți lăsa miresei un pupic     drept amintire. O găsești aici: Tablou amintire. La cerere, puteți pune o poză cu voi în locul textului.

 

Pe lângă tricourile de burlăcițe cu mesaje îndrăznețe, pe care le găsești pe coolori, îți propun și altfel de accesorii, pandantive cu lănțișoare. Arată excelent și ca broșă sau lănțișor și pot fi folosite apoi și ca breloc de chei, drept amintire. Cool, nu?
3. Activități
Acum că ai și decorațiunile și cadourile stabilite, mai rămân doar activitățile. Ultimele, dar nu cele din urmă.
M-am gândit la un joc de băut care, cu siguranță o să vă placă. L-am numit SHOT, pentru că despre asta este și vorba.
(pentru mobil, apasă pe imagine pentru a o vedea întreagă, într-o filă nouă)
Și v-am pregătit și un playlist, pentru o petrecere cu adevărat reușită. Rată de succes: 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *