Inceput

Coolori.ro – cadouri si decoratiuni, o pata de culoare in viata ta! Ideea de coolori.ro a luat nastere in anul 2013, cand cautam un cadou pentru un prieten drag. Voiam ceva deosebit, care sa spuna mai mult decat arata si care sa ne reprezinte si pe noi si pe cel care urma sa il primeasca, cadoul perfect care sa nu ajunga intr-un sertar ci sa fie vizibil si sa aminteasca in fiecare zi de dragostea cu care a fost daruit. Asa am ajuns la ideea de a lansa produse creative care sa completeze perfect ocaziile fericite din viata ta.

Prezent

Coolori – cadouri si decoratiuni este magazinul tau online complet.

Nu e niciodata usor sa gasesti cadou perfect. Intotdeauna iti doresti sa ii oferi ceva sarbatoritului sau sarbatoritei care sa fie atat folositor, cat si interesant si captivant.

In prezent, Coolori.ro iti oferta posibiliatea de a alege din peste 1000 de idei de cadouri. Cadouri in functie de zodie, pentru pasionati, cadouri sub 50 de lei, pentru cei cu buget limitat, cadouri pentru el sau cadouri pentru ea.

Viitor

Vrem mai mult? Cu siguranta! Vom aduce in permanenta produse noi, ce vor aparea sapatamanal pe site, vom diversifica paleta de culori si vom reduce termenele de livrare. Asteptam cat mai multe feedback-uri din partea voastra, a vizitatorilor si clientilor, pozitive sau negative, sugestii pentru a ne da seama ce anume mai avem de imbunatatit. Clientii nostri sunt oameni care au gusturi deosebite si stiu sa aleaga frumosul si impreuna putem aduce zambetul pe chipul fiecaruia. Va multumim pentru ca ne inspirati, aveti incredere in noi si ne-ati ales pentru a pregati cadouri si surprize personalizate pentru cei dragi.

Ultima modificare: 2 ani în urmă

Produse vizualizate recent