Daca ai ajuns pe site coolori.ro iti garantam ca ai facut alegerea potrivita. Alege ce produse doresti sa achizitionezi pentru tine sau pentru persoanele dragi.

1. Daca ai ales un produs ce nu este in categoria hand-made si vrei sa ajunga la tine sau la un alt destinatar in 24-48 ore este nevoie ca plasarea comenzii sa se faca pana la ora 14:00. Daca vrei sa fii sigur ca a ajuns la noi comanda ta si va fi livrata in termenul pe care il doresti, poti sa ne contactezi si telefonic pentru confirmare, la 0733.425.947.

2. Odata ajuns pe pagina produsului selectezi caracteristicile puse la dispozitie (ex: dimensiune, culoare, text personalizare). Produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi, dupa care iti vei putea continua cautarile. Cosul tau de cumparaturi actualizat permanent va aparea mereu in partea de sus dreapta a paginii. Acolo poti:

– modifica cantitatea fiecarui produs comandat

– vizualiza costul produselor alese

– scoate un produs din cos

3. In momentul in care ai adaugat toate produsele dorite, poti intra direct in cosul de cumparaturi din partea de sus dreapta a paginii si iti poti finaliza comanda. Produsul este tinut in cos pana cand se inchide sesiunea curenta. Daca doriti sa vizualizati produsele alese ulterior, le puteti adauga la Wish List.

4. Pentru a putea finaliza comanda, trebuie sa accesezi pagina ”cos cumparaturi”, sa verifici din nou produsele alese, sa introduci adresele de livrare si facturare, sa alegi modalitatea de livrare dorita si sa stabilesti metoda de plata. Apoi, poti valida comanda.

5. In urmatoarele 5 minute vei primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii. Dupa ce comanda este pregatita, primesti un nou mail care te va informa ca este in drum spre tine.

Ultima modificare: 2 ani în urmă

Produse vizualizate recent