Motivația de care ai nevoie pentru o vară reușită

Se apropie vara … Știiiu, știu că vrei să stai în casă și să te uiți la ultimul film cu Brad Pitt sau Ryan Reynolds (a.k.a. Deadpool) sau să citești ultima știre mondenă (cum ar fi cât de repede s-au vândut biletele la concertul Rihannei de la vară), dar e timpul să treci la treabă! Și astăzi îți dau eu TOATĂ motivația de care nevoie: rucsacul asta! Aa! Și faptul că îți dorești de ceva timp să slăbești/să fii în formă. Dar te va motiva mai tare rucsacul din 2 motive.

   Te-am indus puțin în eroare. Nu, rucsacul coolori nu cântă, nu dansează și nu joacă în filme alături de alți actori celebri. Dar, când vine vorba de sport, el te poate ajuta prin 2 lucruri.

 1. Îți va plăcea să îl porți și să îl asortezi la ținutele tale
Cu toate că nu acorzi o importanță deosebită ținutei atunci când mergi la sală/ la alergat, ea te poate influența. Îți va plăcea mult mai mult să faci sport și să te pregătești pentru sală dacă ai un echipament pe măsură. Datorită culorilor neutre, acesta poate fi asortat cu orice îți place ție. Sună bine, nu? 
2. E încăpător și rezistent 
Și nu te va lăsa atunci când motivația va pleca încet, încet de lângă tine. Ba mai mult, o să vezi că parcă îți șoptește: „nu mă lăsa aici, ai plătit să mă ai, acum ce faci?” În plus, îl poți oferi unei prietene și puteți să vă asortați și să găsiți motivația împreună. Și datorită rezistenței, nu se înțelege așa rău nici cu cel mai bun prieten (câinele, pisica) E rezistent la apa și are cea mai bună calitate pe care un rucsac ți-o poate oferi.

Aici găsești toate modelele noastre, făcute special pentru fiecare sport pe care îl practici tu sau prietenii tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *