Pentru orice comanda din magazinul on-line www.coolori.ro, ai la dispozitie urmatoarele modalitati prin care sa efectuezi plata:

1. Plata numerar, la livrare (ramburs)

Daca doresti sa efectuezi plata in numerar, la livrare, vei achita in lei valoarea integrala a comenzii, direct curierului care aduce produsul. 
Factura fiscala o vei descarca din contul tau creat pe site, dar va ajuge la tine pe mail automat in momentul expedierii comenzii.

2. Plata cu cardul de site

Dupa ce ai terminat cumparaturile pe site si ai verificat cu atentie detaliile comenzii, plata se poate face rapid si sigur cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati EuPlatesc, care este un POS online si pentru asta ai nevoie doar de datele de pe cardul tau. In acest caz, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat nu implica niciun fel de obligatie financiara din partea ta.

3. Plata numerar/card la ridicare

Daca atunci cand ai plasat comanda, ai optat pentru ridicarea de la showroom-ul nostru coolori.ro, trebuie sa ai invedere ca acesta este unul singur, in Bucuresti, Strada Comana Nr 50, la 7 minute de metroul Basarab. Programul de ridicare comenzi este de la 9:00 la 18:00 si aici ai posibilitatea de achitare a comenzii numerar sau cu cardul.

5. Plata cu Transfer bancar (ordin de plata)

Daca se doreste achitarea comenzii prin ordin de plata, aceasta se efectueaza in baza facturii fiscale sau facturii proforme, transmise prin email. Livrarea comenzii se va realiza numai dupa confirmarea platii, in contul de mai jos:

SC COOLORI DECO DESIGN SRL

Cod de identificare fiscala: 34168417

Cont : RO06BREL0002001075420101

Banca : ING Bank, Sucursala Magheru

Reprezentand: (se completeaza cu numarul facturii sau a comenzii)

Suma: se completeaza cu valoarea care apare pe factura proforma emisa cu datele tale de contact.

Valabilitatea facturii proforme este de 3 zile. Te rugam sa efectuezi plata in termenul mentionat. In acest caz, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat nu implica niciun fel de obligatie financiara din partea ta. Dupa ce ai efectuat plata, te rugam sa ne trimiti o copie a ordinului de plata pe e-mail, la contact@coolori.ro, pentru a putea incepe executia comenzii. Daca ai platit printr-un serviciu de online banking, te rugam sa ne trimiti confirmarea platii prin e-mail la contact@coolori.ro, pentru a putea incepe executia comenzii.