Care este comanda minima?

Nu exista comandă minima. Suma totală se refera întotdeauna la valoarea totala a produselor din cos („Total”), iar daca aceasta este mai mica de 250 lei este necesară plata taxei de transport.

Pot modifica o comandă deja facuta?

În cazul în care doriți să aduceți o modificare comenzii deja efectuate, este necesara o solicitare scrisă, pe adresa noastra de mail contact@coolori.ro cu detaliile pe care le-ați primit la confirmarea comenzii și modificările dvs.

Solicitarea trebuie trimisa in cel mai scurt timp, deoarece în cazul în care produsele personalizabile au fost deja terminate, se va factura și costul pentru refacerea lor.

Cum pot anula o comanda confirmată?

Puteți anula o comandă deja făcută doar dacă nu a fost procesată.
Este necesar să trimiteți o solicitare pe adresa de mail de la care ați primit confirmarea, împreuna cu detaliile comenzii pe care doriti să o anulați, specificând nume produs, nr. de comanda și data în care aceasta a fost facută.

Cum se proceseaza comenzile?

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fară a se depasi o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau pana la 5 zile în cazul altora – de exemplu, produsele din categoria hand-made necesita o perioada mai lunga de timp pentru procesare față de alte categorii.

Pot comanda și altfel decat online?

Comenzile se primesc și direct pe mail. Trebuie doar să alegi de pe site produsul dorit, să notezi codul și cantitatea și sa ne trimiti un email pe contact@coolori.ro, iar noi vom confirma primirea comenzii tale in cel mai scurt timp.

Comanda se mai poate face și telefonic. Numarul de telefon la care ne poti contacta este 0723 137 382, și se poate apela în intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni până vineri.

Pot să trimit cadoul direct la destinatar?

Cu siguranță! Putem trimite orice cadou direct la destinatar. Tot ce trebuie să faceți este să efectuati plata cu cardul sau prin transfer bancar, pentru ca destinatarul să nu mai platească absolut nimic.

Pot să personalizez un produs ce nu este în această categorie?

Dacă crezi ca unul dintre produsele noastre ce nu este la categoria personalizabile, se poate personaliza cu text, te rugam să ne trimiți ideea ta la adresa de mail contact@coolori.ro, iar după ce vom analiza, vei avea un raspuns ce poate fi pozitiv sau negativ.