• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Intrebari frecvente

  Care este comanda minima?

  Nu exista comanda minima. Suma totala se refera intotdeauna la valoarea totala a produselor din cos („Total”), iar daca aceasta este mai mica de 150 lei este necesara plata taxei de transport.

  Pot modifica o comanda deja facuta?

  In cazul in care doriti sa aduceti o modificare comenzii deja efectuate, este necesara o solicitare scrisa, pe adresa noastra de mail contact@coolori.ro cu detaliile pe care le-ati primit la confirmarea comenzii si modificarile dvs.

  Solicitarea trebuie trimisa in cel mai scurt timp, deoarece in cazul in care produsele personalizabile au fost deja terminate, se va factura si costul pentru refacerea lor.

  Cum pot anula o comanda confirmata?

  Puteti anula o comanda deja facuta doar daca nu a fost procesata.

  Este necesar sa trimiteti o solicitare pe adresa de mail de la care ati primit confirmarea, impreuna cu  detaliile comenzii pe care doriti sa o anulati, specificand nume produs, nr. de comanda si data in care aceasta a fost facuta.

  Cum se proceseaza comenzile?

  Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau pana la 7 zile in cazul altora – de exemplu, produsele din categoria hand-made necesita o perioada mai lunga de timp pentru procesare fata de alte categorii. Pentru evitarea oricarui dubiu, produsele de mai jos sunt procesate in urmatoarele intervale:

  – produse din categoria tablouri – o zi lucratoare (comanda trebuie trimisa pana la ora 12:00)

  – hanorace: pana la 3-4 zile lucratoare

  Pot comanda si altfel decat online?

  Comenzile se primesc si pe mail. Trebuie doar sa alegi de pe site produsul dorit, sa notezi codul si cantitatea si sa ne trimiti un email pe contact@coolori.ro, iar noi vom confirma primirea comenzii tale in cel mai scurt timp.

  Comanda se mai poate face si telefonic. Numarul de telefon la care ne poti contacta este +40 0733.425.947, si se poate apela in intervalul orar 09:00 – 17:30, de luni pana vineri.

  Pot sa trimit cadoul direct la destinatar?

  Cu siguranta! Putem trimite orice cadou direct la destinatar. Tot ce trebuie sa faceti este sa efectuati plata cu cardul sau prin transfer bancar, pentru ca destinatarul sa nu mai plateasca absolut nimic. 

  Pot sa personalizez un produs ce nu este in aceasta categorie ?

  Daca crezi ca unul dintre produsele noastre ce nu este la categoria personalizabile, se poate personaliza cu text, te rugam sa ne trimiti ideea ta la adresa de mail contact@coolori.ro, iar dupa ce vom analiza, vei avea un raspuns ce poate fi pozitiv sau negativ.

  Daca ideea ta este una deosebita si poate sa faca parte din produsele noastre, atunci comanda ta are reducere de 50% si vei putea aduce zambetul pe buzele celor care inteleg o gluma buna.

  Oferte speciale

  • Bidon Sport Apa Avocado

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Balance

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Balanced Diet

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Don’t quit

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Drink more water

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Extra Fries

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Gin

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Just Chillin’

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Lemons

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Live Let’s do this

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Live Longer

   34.90 lei
   Adauga in cos
  • Bidon Sport Apa Oreo

   34.90 lei
   Adauga in cos
  Mesaj Suna