• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Idei de cadouri pentru Balante

  Balanța este un semn de aer și este dominată de planeta Venus. Zodia sarbatoritului te poate ajuta de cele mai multe ori sa iesi din impas atunci cand vine vorba de cadouri. Noi ne-am decis asupra următoarelor cadouri, care s-ar potrivi pentru zodia Balanta:

  Persoanele născute în zodia balanță nu fac un secret din acest asta și doresc, în general, ca lumea să știe acest lucru. Pentru ele semnul zodiacal este un atu și deci un motiv în plus să fie admirate. Medalionul va fi un cadou minunat în ambele variante, cu lănțișor argintiu sau lănțișor imitație piele.

  lantisor-pandantiv-zodia-balanta-argintiu
  bratara-zodiac-balanta-cadouri-pentru-zodii

  Balanțelor le plac, negreșit, bijuteriile. Dar știi ce preferă mai mult decat bijuteriile? Propria lor zodie. Tocmai de asta această brățară e perfectă pentru femeia Balanță.

  Persoanelor născute in balanță le place foarte mult să se îngrijească și adoră produsele cosmetice de calitate, în care au foarte mare încredere. Acest portfard / este un must have pentru fetele și băieții, despre care poți spune cu adevărat ca sunt „handsome”.

  portfard-born-to-be-handsome-cadouri-zodia-balanta

  Zodia Balanței este regina cumpărăturilor, persoanele născute sub acest semn adoră shoppingul. Pentru o shopping queen, sacoșa va fi un fel de certificare. Balanța care va primi acest cadou se va îndrăgosti de ea.

  sacosa-cu-mesaj-shopping-queen-cadouri-pentru-zodia-balanta
  cadouri-pentru-zodia-balanta-tricou-cu-mesaj-haios-if-life-gives-you-lemons-make-lemonade

  Balanțele sunt persoane foarte sociabile, cărora le plac petrecerile și au mult simț practic. Așa că sigur vor purta la următoarea petrecere, un cadou care te învață să iei viața asa cum e. „If life gives you lemons, make lemonade!”

   Acest cadou va apela la umorul și părerea foarte bună pe care o au Balanțele despre ele. Totodată cadoul va dovedi și admirația noastră, lucru care le va face mare plăcere.

  cadouri-pentru-zodia-balanta-wonderwoman-supereroi-black-and-white

  Persoanele orgolioase și cu umor din zodia Balanței, vor aprecia acest hanorac care vorbește de la sine. Se știe că unul din defectele Balanței este părerea prea bună pe care o are despre sine…

  hanorac-cu-mesaj-limited-edition-cadouri-pentru-zodia-balanta-balante
  tablou-personalizabil-pentru-cupluri-cadouri-pentru-balante-zodia-balanta

  Balanțele sunt persoane extrem de dăruite în dragoste, mereu în căutarea armoniei și a unei relații profunde.Ele sunt oneste și fidele în căsătorie, sunt partenerii ideali, mai ales pentru partenerii ambițioși. Așa că un tablou personalizabil pentru un cuplu fericit, va fi un cadou care le va face plăcere.

  Acest hanorac moale și pufos, mama dragonilor, a zmeilor sau a ce vreți …. caracterizează perfect calitățile balanței. Sunt suflete caritabile, cu tendința de a-și ajuta prietenii necondiționat. Au capacitatedeosebită de mediere și de negociere când este vorba de conflicte.

  hanorac-mother-of-dragons-albastru-inchis-cadouri-pentru-balante-game-of-thrones-balantahanorac-mother-of-dragons-albastru-inchis-cadouri-pentru-balante-game-of-thrones-balanta
  Mesaj Suna