Idei de cadouri de Halloween

Se apropie Halloween-ul cu pași repezi și indiferent de unde și cum a venit sărbatoarea asta, tinerii și copiii abea așteaptă să profite de ea. Veselia si originalitatea ei au devenit molipsitoare, astfel că tot mai mulți oameni aleg să o celebreze în fiecare an. Net-ul și TV-ul s-au umplut de mesaje cu costume, pisici negre, lilieci, dovleci și alte dihănii  de mare spaimă. Tu poate nu crezi în superstiții și în spirite rele, dar știi că Halloween-ul este încă o super ocazie pentru o petrecere “monstru”. Așa că noi îți zicem să te lași speriat, să ieși în oraș, să te costumezi și să îți oferi ție sau prietenilor tăi, un cadou de Halloween haios și “înfricoșător”. Echipa noastra vă oferă căteva idei de cadouri  dintr-o colecție specială, care nu sunt de speriat, dar vă vor face sărbatoarea mai autentică.
 1.  Tricou Witch please – Pentru o ținută spectaculoasă la un party de Hall

  oween, acest tricou te va ajuta să te distrezi și să contribui pe măsură la zgomotul aferent, pentru alungarea spiritelor rele. Tricoul într-o combinație de mare efect, negru, alb și puțin mov, beneficiază de o replică faimoasă, reinterpretată special pentru Halloween: “Witch, please!” 

 2.  Tricou the hand – Dacă aveți prieteni care iubesc filmele horror și care adoră poveștile cu vrăjitoare și creaturi de pe alte lumi, cu acest tricou îi veți surprinde plăcut. Tricoul are toate ingredientele, mâini, lilieci, dovleci, lună plină, pentru a da fiori de plăcere, celui care îl primește.
 3.  Tricou Smile – Un tricou foarte reușit, cu un desen special, care ar încânta pe oricine, care l-ar primi cadou. Tricoul are amprenta unui dovleac, dănd impresia că ar fi pe dos. Ceea ce e OK. Vei fi primul care vei vedea o vrăjitoare, dacă te uiți spre cer la miezul nopții și porți hainele pe dos.
 4.  Tricou Nu ti temi – După atâta agitație cât se face în jurul sărbătorii și a spiritelor care plutesc în jurul nostru, trebuie sa fie cineva care să ne salveze… cu umorul.
 5. Tricou Halloween Baby – Cei care se bucură din plin de această sărbatoare sunt în special copiii. Ei sunt cei care așteaptă cu nerabdare decorarea camerei sau a casei cu obiecte căt mai înspăimântătoare (paienjeni, schelete, lilieci), ei dau startul în confecționarea felinarului din dovleac și tot ei îmbracă costumații speciale. Cred că tricoul Halloween Baby le va produce plăcere, pentru că îl vor putea purta și în zilele următoare.
 6.  Tricou Trick or Treat – Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat. Cu ocazia acestei sărbători copiii se mascau în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindau pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?). Era un fel de amenințare, dacă nu primeau dulciuri, persoanei colindate urma să i se facă o farsă.
 7.  Hanorac Dark side – Acest hanorac este un cadou potrivit pentru cei care iubesc partea misterioasă a lucrurilor, personajele întunecate. Și care vor să cunoască si partea mai puțin educativă a faptelor. De aceea, este un cadou potrivit și în spiritul Halloweenului, pentru o întâlnire cu spiritele rele. Let’s go!
 8.  Medalion Crow – O ținută de Halloween poate fi completată de un accesoriu inspirat, precum acest medalion. Simbolurile sărbătorii sunt de obicei, elemente ale toamnei, cum ar fi dovlecii, cocenii de porumb,  dar și liliecii sau ciorile sunt și ele omniprezente.
 9.  Portfard Other face – Sarbătoarea de Halloween implică un machiaj mai strident, fată de cel discret de zi. Așa că un portfard haios precum acesta este binevenit. În el îți vei putea lua trusa de machiaj care te va ajuta să îți reîmprospătezi cealaltă fața, fața de Halloween.
 10.  Stickere Skulls – Stickerele acestea în 2 mărimi, cu model de cranii, sunt inspiraționale pentru atmosfera de Halloween. Merg aplicate oriunde considerați că le stă bine, și mai ales vă veți putea personaliza device-urile în spiritul Halloweenului. Nu foarte freaky, dar în ton!
Halloweenul se apropie cu pași înfricoșători de noi și e bine să fii pregătit…, echipa Coolori speră ca aceste cadouri să îți vină în ajutor, în marea înfruntare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *