Felicitari sau Cum sa faci ca ziua de nastere a unui prieten sa conteze

Majoritatea deja au uitat că există. Dar noi nu, și sper că nici tu. Dacă nu ți-ai dat deja seama, vorbim aici despre felicitări.
9 din 10 americani cumpără felicitări
Dacă ei pot, noi de ce nu am putea? Noi de ce nu am putea să transmitem un mesaj din inimă asupra căruia să cugetăm mai mult de 1 minut (cam cât îți ia să îi scrii prietenului tău „la multi ani” printr-un mesaj sau pe facebook)? Până la urmă e prietenul tău, nu?
Dăruirea unei felicitări stabilește o legătură emoțională  puternică și de durată 
Orice ai spune aici, se pare că așa este. Așa spun cercetătorii și cine suntem noi să ne contrazicem cu miile lor de chestionare și sondaje? În plus, dacă stai puțin să te gândești, câtă bucurie e în sufletul tău când vezi că cineva chiar și-a dedicat timpul să scrie 2 cuvinte pe o hârtie frumos aranjată?! Cu siguranță suficientă cât să îl strângi tare în brațe pe cel care a făcut asta.   

Tocmai de aceea, ne-am gândit să îți aducem cele mai faine și inspirate felicitări pentru fiecare prieten pe care îl ai. Mai jos găsești un videoclip despre cum a apărut una din felicitările coolori. Pe restul le găsești aici: cele mai DRAGUTE felicitari       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *