De 1 iunie, lasă-l pe cel mic să își facă propriul design de tricou

De când lumea și pământul, 1 iunie e despre cei mici. Începe vara și ei sunt fericiți și entuziasmați, plini de energie care pentru tine de cele mai multe ori poate fi obositoare. Nu știi cum să mai scapi, cum să îl faci să se liniștească și dacă se întâlnește cu cei mai buni prieteni să deseneze împreună, poate ieși un dezastru. Ne-am gândit la tine. Că ai putea să petreci un timp cu cel mic, să îi permiți pentru prima oară să deseneze pe un tricou, ba mai mult, îl vei și ajuta! Cum îți sună asta? Ți-am pregătit un pachet cu două tricouri și 6 carioci pentru textile. Îl găsești aici: pachet copii pentru doar 39.90 lei El desenează și tu îl calci puțin cu fierul. Și gata, în următoarele secunde îl poate și purta. Citește următoarele instrucțiuni ca să știi exact ce trebuie să faci.
Pasul 1
Îți pregătești tot ce ai nevoie. Mai exact un tricou, cariocile, o bucată de carton și o foaie albă de hârtie

Pasul 2
Cartonul îl pui în tricou, asta dacă vrei să colorezi o singură parte. Glumesc, ar fi bine să faci asta ca să nu se imprime culoarea și pe partea cealaltă a tricoului.  Eu am desenat mai întâi pe o foaie, să ma asigur că nu va ieși o prostie pe tricou, dar rămâne la alegerea ta (sau a copilului, dacă nu reușiți să vă înțelegeți) Șiiiii de acum îl pui pe cel mic să își „verse” toată creativitatea acolo

Încet, încet, desenul meu a prins formă. Culorile sunt puternice, iar cariocile foarte ușor de folosit.

Pasul 3
După ce tricoul „minune” a fost desenat, rămâne ca mămica să folosească fierul de călcat și o foaie (ca să nu se întâmple nimic cu vreuna din culori)

Și apoi gata! ATÂT de simplu a fost. Și uite cât de mică e diferența dintre desenul de pe foaie și cel de pe tricou. Știu, a ieșit mai bine cel de pe tricou. Talentul meu e uimitor. Glumesc, chiar e mai ușor să desenezi pe el. 

O mică notiță (dacă ai ajuns până aici, lasă un comentariu mai jos, ești cool)
Ce se întâmplă cu tricoul meu după ce îl spăl?
Te-ai putea întreba. L-am spălat eu, ca să îți răspund la întrebare și rezultatul este acesta:   

Primul tricou este cel proaspăt spălat. (La propriu, nu am mai așteptat să se usuce, am fost prea încântată de rezultat)    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *