• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru Tauri

  idei-de-cadouri-pentru-zodia-taur

  Nativii zodiei Taur sunt mereu cu picioarele pe pământ. Taurul poate fi impresionat, dacă reușești să îi faci cadou fix ce își dorește, chiar dacă nu a spus nimic despre asta. Este cel mai încăpățânat semn zodiacal, dar are și un simț practic și dorința de a creat ceva concret.

  Echipa Coolori speră că vei ține cont de câteva sfaturi și idei de cadouri pentru zodia Taur, pe care ți le oferă cu prietenie, pentru ca tu să poți alege cadoul potrivit.

  Un tricou cu zodia sărbătoritului poate fi un cadou cât se poate de potrivit. Un Taur va aprecia faptul că te-ai gândit la el/ea.

  tricou-zodiac-taur-negru-cadouri-zodii
  cadouri-zodii-medalion-zodiac-taur-abstract

  Arată-i sărbătoritului sau sărbătoritei din zodia Taur că te-ai gândit cu adevărat la el/ea.  Oferă-i un medalion cu semnul lor zodiacal pe care îl poate purta cu orice ocazie.

  Femeia Taur apreciază atât bijuteriile clasice, cât și cele handmade, în general accesoriile cool. Un medalion legat de zodia sa va fi un cadou binevenit, care îi va arăta faptul că te-ai gândit în mod special la ea.

  medalion-zodiac-taur-ilustratii-colorat-cadouri-natiiv-zodia-taur

  Taurii sunt, în general, foarte mândri de zodia lor. Și nu se tem să arate acest lucru. Tocmai de aceea, o cană viu colorată cu zodia lor îi va uimi și încânta. Un cadou cu care nu vei da greș.

  cana-zodiac-taur-portocalie-personalizata-cadouri-zodii
  tricouri-pentru-cuplu-queen-of-everything-king-of-whatevers-left-negru-zodiac-taur

  Dacă vrei să fii sigur că nu vei da greș când faci un cadou, atunci tricourile sunt alegea perfectă. Relațiile sentimentale sunt foarte importante pentru nativul Taur, pentru că nu îi place să fie singur. De aceea, tricourile pentru cupluri vor fi un cadou perfect pentru un taur materialist, îl va putea implica și pe prieten/ă.

  Taurul este fidel și loial partenerului, căruia îi oferă o prietenie sinceră. Dacă mai adaugi și faptul că este fan Game of Thrones, aceste tricouri de cuplu vor fi cadoul perfect.

  tricouri-cuplu-my-sun-and-stars-moon-of-my-life-cadouri-zodii-game-of-thrones-taur

  Fiind extrem de iubitori și fideli, nativii zodiei Taur pun mare accent pe relațiile cu ceilalți. Familia este totul pentru Tauri. Căminul este, de asemenea, foarte important și de aceea consumă foarte multă energie și în acest domeniu de viață. O idee simplă cu efecte garantate ar fi alegerea unui tablou precum acesta.

  tablou-aniversare-ani-minunati-cadouri-taur
  tablou-melodia-noastra-cadouri-tauri

  Nativii din zodia Taur sunt mari iubitori de artă, au gusturi și știu să o aprecieze. În plus, singurul lucru care îi liniștește este muzica. Sunt persoane fidele, pun pret pe casa si pe familie. Un tablou cu melodia lor preferata poate fi cadoul ideal. 

  Cănile sunt cadourile cele mai rezonabile și de efect pe care le poți face. Taurul este semn de pământ, iar simțul practic este trăsătura lui principală. Dacă adaugi și faptul că acesta iubește jocurile video, aceste căni vor fi cadoul perfect.

  cani-player-1-si-player-2-cadouri-tauri

  Cadoul perfect este un obiect util, care nu se uzează ușor, chiar dacă alegi lucruri mărunte, ele trebuie să fie neapărat practice și utile. Iar cănile acestea amuzante, cu mesaje șmechere, 2 în 1, îl vor înveseli pe practicul Taur.

  cani-lady-and-gentleman-cadouri-tauri
  sort-mom-master-of-multitasking-cadouri-tauri

  Dacă ai un prieten/ă Taur cu simțul umorului, căruia/căreia îi place să manânce sau să gatească, acest șort de bucătarie, va fi un cadou excelent. Este un cadou haios chiar și pentru cei cărora, le place doar să se gătească.

  În cazul în care sărbătoritul este Taur, va fi un cadou definitoriu, pentru că taurul este nu numai mâncăciosul zodiilor, dar îi și place să gătească. Este gazda perfectă care te va răsfăța, cu preparate de top și poante, pentru ca toată lumea să se distreze. Pentru un cadou pe masură, poți să însoțești șorțul cu o invitație la o cină în oraș.

  sort-actvitate-maibine-decat-gatesc-mananc-alerg-cadouri-tauri

  Știm cu toții cât de încăpățânați pot fi Taurii de cele mai multe ori. Este trăsătura lor definitorie. Tocmai de aceea, o sacoșă cu mesajul „NO means NO” va fi cadoul perfect care va arăta atitudinea lor de neclintit.

  sacosa-panza-no-means-no-cadouri-tauri
  portfard-collect-moments-not-things-cadouri-tauri

  Iubitori și sensibili din fire, nativii zodiei Taur își doresc mereu să aibă parte de cele mai frumoase amintiri. Tocmai de aceea, un portfard cu mesajul „Collect moments, not things” le va încânta, cu siguranță

  Stilul clasic și nonconformist în același timp al femeilor din zodia Taur va face ca acest choker să li se potrivească perfect. 

  choker-infinit-cadouri-tauri
  Mesaj Suna