• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru Scorpioni

  poza-landing-page-cadouri-pentru-nativii-zodiei-scorpion-scorpio-zodii-zodiac

  Scorpionul este un semn de apa si este dominat de planeta Pluto si Marte. Cunoscand zodia sarbatoritului, alegerea cadoului ar trebui sa fie simpla. Asta doar daca nu stii povestea, care spune ca un scorpion nu se simte bine, pana nu te inteapa…Si asta te face sa ai unele reticente, pentru ca daca e vorba de un scorpion, nu stii niciodata ce o sa patesti.

  Scorpionii vor purta cu plăcere accesorii legate de zodia lor, de exemplu un opal, un rubin, un turcoaz sau pur și simplu un medalion cu zodiac. 

  medalion-pandantiv-zodiac-zodia-scorpion-cadouri-in-functie-de-zodie-pentru-scorpioni
  cadouri-pentru-scorpioni-tricou-halloween

  Un tricou foarte reușit, cu un desen special, care ar încânta pe oricine, l-ar primi cadou. Pentru scorpioni ar fi o oportunitate să intre în legătură cu o vrăjitoare de Halloween, și nu numai…

  Ce poate fi mai potrivit decât acest portfard pentru o persoană atât de misterioasă precum un Scorpion?

  cadouri-pentru-scorpioni-restricted-area-keep-out

   Scorpionul obsedat de muncă, poate fi un bun organizator și lider, știe să înfrunte orice provocare, abordând-o cu pasiune si forță. Să îl ajutăm putin să se tempereze, făcându-i cadou acest hanorac confortabil, care să îi aducă aminte ca există totuși limite.

  cadouri-pentru-scorpioni-hanorac-limits-are-for-others
  cadouri-pentru-scorpioni-hanorac-lets-go-to-the-dark-side

  Dacă ai dori să caracterizezi pe scurt, nativii acestei zodii, ai putea spune ca sunt definiti de cuvantul „mister”. 

  Scorpionii au nevoie de cadouri originale, inedite. Sunt foarte atrași de obiectele din piele naturală, obiecte cu încărcătură istorică, vrăjitorie ori subiecte paranormale.

  cadouri-pentru-scorpioni-bratara-zodiac-piele

  Medalionul va fi un cadou minunat în ambele variante, cu lănțișor argintiu sau lănțișor imitație piele, varianta aratata mai sus, sau aceasta colorata.

  cadouri-pentru-scorpioni-pandantiv-cu-lantisor-zodiac
  cadouri-pentru-scorpioni-3-wise-monkeys-tablou

   Scorpionilor le plac cadourile care îi intriga și le solicită inteligența. Acest tablou, variantă redesenată a unui celebru proverb japonez, va fi un cadou care le va satisfice orgoliul.

  În același spirit al Halloween-ului, tricoul cu mâna misterioasă care prinde lilieci, pe lună plină, va fi suficient de original, ca să satisfacă gusturile unui scorpion.

  cadouri-pentru-scoprioni-tricou-halloween-haios-infricosator
  Mesaj Suna