• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru sagetatori

  Pe scurt Săgetătorul este un semn de foc, aflat sub influența lui Jupiter. Are o mare putere de influență asupra celor din jur și este cel care dă sens cuvântului prieteniei, de aceea toată lumea și-l dorește prieten.

  Săgetătorul este genul sportiv și sigur pe el în tot ceea ce face. Este o fire independentă, liberă de orice constrângere. Va purta cu plăcere acest tricou haios și colorat, chiar dacă nu ar avea nevoie să slăbească… 

  excuses-dont-burn-calories-tricou-cadouri-pentru-sagetatori-zodiac
  hanorac-geek-cadouri-pentru-sagetatori

  Informațiile vor fi pentru un Săgetător, binevenite, indiferent de domeniu. Și indiferent de atitudinea celorlalți, el va face tot cum consideră de cuviință.

  Femeia Săgetător nu are niciun fel de respect pentru bărbații slabi. Este o amazoană pe care nici dragostea nu o va îmbânzi total. Femeia Săgetător câștigă cu ușurință admiratori datorită popularității sale. 

  hanorac-khaleesi-cadouri-pentru-sagetatori

  Sagetătorii țin la aparențe, la părerea celorlalți despre ei și sunt preocupați de imaginea lor în societate. Își cunosc calitățile si influența pe care o au asupra celorlalți. Deci vor purta cu plăcere un medalion cu semnul lor zodiacal, care să anunțe apariția unui arcaș printre noi.

  medalion-sagetator-zodiac-cadouri-pentru-sagetatori
  portfard-emoji-cadouri-pentru-sagetatori

  Un machiaj bine realizat te poate ajuta sa îti ascunzi sentimentele, de aceea e bine să ai mereu un portfard cu tot ce trebuie… Deci, un cadou de-a dreptul șmecher.

  Rucsacii marca coolori sunt perfecți pentru persoanele sportive sau care doresc să introducă sportul în viața lor. Cu atât mai mult vor fi apreciați de sportivul/sportiva din Săgetător, care vor fi încântați să-l folosească.

  rucsac-ready-for-the-gym-cadouri-pentru-sagetatori

   Fiind un aventurier și un pasionat de aer liber și de mișcare prin excelență, un astfel de rucsac, va fi un cadou primit cu entuziasm de orice Săgetător. Îl va folosi mâine la sală, la jogging-ul din weekend sau îl va păstra pentru călătoria următoare.

  rucsac-runner-kit-cadouri-pentru-sagetatorirucsac-runner-kit-cadouri-pentru-sagetatori
  sacosa-panza-stress-does-not-go-with-my-outfit-cadouri-pentru-sagetatori

  Sacoșele acestea din bumbac, imprimate sunt trendy și considerate foarte cool. În mod special, aceasta va fi cadou potrivit pentru o sagetătoare relaxată, iubitoare de shopping. Săgetătoarele se vor simți bine arătându-le celorlalți ca nu au nici o grijă. 

  Dacă ai un prieten Sagetător, sigur ai constatat în timp, că nu e chiar un super erou. Într-adevar, acest Sagetător nu e chiar Robin Hood, dar întotdeauna ți se pare cel mai bun tovaraș. Fă-i cadou acest tricou, care îi va face plăcere.

  tricou-green-lantern-negru-cadouri-pentru-sagetatori
  Mesaj Suna