• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru Raci

  prima-poza-de-sus-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Când vine vorba despre cadouri pentru zodia Rac, subiectul este cu adevărat dificil, la fel ca și nativul aceleași zodii, o persoană capricioasă, cu o imaginație debordantă și ale cărui dorințe sunt foarte greu de intuit.

  Echipa Coolori speră că vei ține cont de câteva sfaturi și idei de cadouri pentru zodia Taur, pe care ți le oferă cu prietenie, pentru ca tu să poți alege cadoul potrivit.

  Un colier cu pandantiv cu zodia sărbătoritei poate fi un cadou perfect.. Femeia din nativul Rac va aprecia faptul că te-ai gândit la ea, și va iubi sa îl poarte oricând, pentru a-și arata cu mândrie caracteristicile zodiei.

  medalion-colier-cu-pandantiv-zodiac-rac-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac
  felicitare-a-friend-is-someone-who-knows-all-about-you-and-still-loves-you-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Pe lângă orice cadou vrei să îi oferi unui nativ din zodia Rac, nu uita să strecori și o felicitare, care îi va face o surpriză cât se poate de plăcută, în special dacă este însoțită de un mesaj.

  Medalion cu zodiac este un cadou de mare efect pentru femeia din zodia rac, care este elegantă, dar foarte discretă. Ea va alege întotdeauna bijuteriile delicate.

  medalion-colier-cu-pandantiv-zodia-rac-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Un portfard viu colorat va fi extrem de bine privit de nativul din zodia Rac. Poate fi folosit inclusiv ca și penar, așa că nu vei da greș cu un astfel de cadou extrem de versatil.

  portfard-pop-art-lady-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac
  rucsac-biker-kit-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Întreabă un nativ din zodia rac dacă are chef de o plimbare cu bicicleta, iar răspunsul nu va ezita să apară. În astfel de momente, rucsacul Biker Kit trebuie să fie un accesoriu de nelipsit pentru un nativ din zodia rac. 

  Dacă vrei să atingi coarda sensibilă a unui nativ din zodia rac, îți sugerăm să alegi un rucsac pe care să îl poată lua cu el de fiecare dată când merge la sală, la fotbal, la plimbare…Rucsacul Gym Kit este raspunsul.

  rucsac-gym-kit-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Dacă prietenul sau prietena ta sunt mândri că sunt zodia rac, iar tu te bucuri că îi ai aproape și că te poți baza pe ei oricând, atunci tricoul cu zodia Rac este alegerea perfectă.

  tricou-zodiac-rac-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac
  rucsac-ready-for-the-gym-i-am-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Rucsacul Ready for the gym este perfect pentru o persoană energică precum este nativul zodiei rac. Faptul că ai fost atent la pasiunile lui, nu face decât să aducă o bilă albă pentru tine.

  Pentru o adevărată regină a fashion-ului, sacoșa din pânză Queen este alegerea potrivită. Creativitatea nemărginită a nativei din zodia rac o va ajuta să reinventeze și să adapteze moda în funcție de preferințele ei.

  sacosa-panza-neagra-shopping-queen-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Tabloul This Home este un cadou perfect pentru o persoană din zodia rac, pentru că acasă este locul unde aceștia își încarcă bateriile, locul unde se pot retrage să mediteze… iar pasiunea lor pentru decor este una foarte mare. 

  tablou-this-home-is-run-on-hugs-cuddles-kisses-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac
  tricou-all-men-were-created-equal-but-only-the-best-are-born-in-july-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Tricoul Born in July este de asemenea o alegere potrivită pentru o persoană născută în luna iulie pentru că aceste tricouri nu se vor demoda niciodată, iar când mesajul este, cu siguranță, pentru un nativ din zodia rac.

  Un mesaj precum acesta va rămâne pentru mult timp în memoria sărbătoritului și îl va face să se simtă extrem de mândru de zodia și caracteristicile lui.

  tricou-all-men-were-created-equal-but-only-the-best-are-born-in-june-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Să fie oare luna iulie perioada în care sunt născute prințesele? Noi spunem că da. Tocmai de asta am creat această colecție de tricouri, perfecte pentru a fi oferite cadou.

  tricou-queens-are-born-in-july-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac
  tricou-queens-are-born-in-june-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac

  Luna în care ai fost născută poate spune ceva despre tine. Colecția de tricouri creată de noi este perfectă pentru a fi oferită cadou.

  Pentru un romantic incurabil, așa cum este un nativ din zodia rac, poți alege setul de tricouri Better Together, pentru că totul este cu siguranță mai bine alături de cineva, în special atunci când vine vorba despre un rac.

  tricouri-better-together-pentru-cupluri-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-rac
  Mesaj Suna