• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru Lei

  prima-poza-de-sus-landing-page-zodii-zodia-leu-cadouri-pentru-nativii-din-

  Nativii zodiei Leu sunt mereu calzi, primitori și pasionali. Găsirea cadoului potrivit pentru un Leu poate fi o misiune destul de grea. Cu toate acestea, echipa Coolori îți vine în ajutor cu câteva idei de cadouri pentru nativii zodiei Leu, care, sperăm noi, îți vor fi de ajutor în găsirea cadoului perfect.

  Nu mai este un secret faptul că nativii zodiei Leu sunt mândri de corpul și de farmecul lor și din acest motiv le place să primească foarte multe complimente.

  cana-colorata-born-to-be-handsome-cadouri-in-functie-de-zodie-cadouri-pentru-lei
  cana-colorata-zodiac-leu-zodia-cadouri-in-functie-de-zodie

  Pentru un nativ din zodia Leu, mândru, generos și încrezător în propriile forțe, o cană cu zodia Leu va fi un cadou ce îl va încânta și îl va face să zâmbească ori de câte ori își va savura cafeaua. 

  Orice bijuterie sau accesoriu care îl vor scoate din anonimat și care îi vor evidenția statutul îi vor merge direct la suflet. Așa că dacă alegi unul dintre cele două medalioane cu zodia Leu îi vei demonstra că te-ai gândit la cadou și că îi apreciezi calitățile și simțul estetic. 

  medalion-colier-cu-pandativ-cadouri-in-functie-de-zodii-cadouri-pentru-lei

  Orice medalion vei alege dintre acesta și cel anterior, nu vei da greș, Leii fiind mereu mândri cu zodia și caracteristile lor.

  medalion-zodiac-leu-cadouri-pentru-zodii-cadouri-in-functie-de-zodie
  pachet-meow-or-never-portfard-pisici-cana-cadouri-pentru-zodii-leu-cadouri-in-functie-de-zodie

  Foarte atentă la detalii și cu o ținută regală, nativa din zodia Leu are momente când își pierde stăpânirea de sine și se transformă într-o felină jucăușă. Pentru aceste momente, când ea se va comporta asemeni unei pisici, îți recomandăm să îi faci cadou pachetul Meow.

  Pentru o persoană independentă, care face mereu ceea ce consideră că este bine și care este de neclintit atunci când ia o decizie, tricoul I do as I want este alegerea potrivită. 

  poza-cadouri-pentru-zodii-zodia-leu-tricou-i-do-as-i-want-not-as-i-am-told-to

  Pentru nativul din zodia Leu, lumea întreagă este o scenă, iar el ocupă rolul principal, de aceea îi place să fie mereu în centrul atenției, cu o atitudine care spune că este unic. Dacă și prietenii tăi născuți sub acest semn zodiacal sunt la fel, atunci tricoul Limited Edition reprezintă alegerea ideală.

  poza-cadouri-pentru-zodii-zodia-leu-tricou-limited-edition
  sacosa-panza-bufnite-cadouri-pentru-zodii-in-functie-de-zodie-leu

  Femeile Leu sunt persoane extrem de pasionale, dar și destul de sensibile și atente la detalii. Le plac cadourile făcute din dragoste, așa că nu ai cum să dai greș cu o sacoșă colorată și plină de viață precum cea de mai sus. În plus, dacă îi plac bufnițele, va fi cu atât mai încântată.

  O zicală destul de des întâlnită, în special în timpul copilăriei noastre, Hakuna Matata, poate fi extrem de bine primită de un fan al desenelor animate. În plus, dacă este imprimată pe o sacoșă textilă de tip tote bag, precum aceasta, poate fi un cadou extrem de frumos pentru orice domnișoară. 

  sacosa-panza-hakuna-matata-natur-cadouri-in-functie-de-zodie-zodia-leu

  Pe cât de pasionali și sensibili pot fi nativii zodiei Leu, pot avea și momentele lor de încăpățânare și hotărâre. Tocmai de aceea, un set de stickere cu un mesaj precum acesta poate fi cadoul ideal pentru un Leu ale căror limite nu pot fi întotdeauna depășite.

  sticker-laptop-no-cadouri-in-functie-de-zodie-zodia-leu
  tablou-grunge-text-cadouri-pentru-zodii-leu-zodiac

  Leii  sunt pasionali, calzi, generoși și foarte creativi, înclinați spre artă și cultură. Aceștia iubesc arta în toate formele sale: operă, pictură, muzică, gastronomie.. Așa că un tablou Grunge Text va fi cu singuranță apreciat de nativul zodiei Leu.

  Tabloul Macro furnica, ce surprinde un moment din viața unei furnici este perfect pentru un nativ din zodia Leu care iubește arta și tot ceea ce este diferit. 

  tablou-macro-furnica-cadouri-pentru-lei

  Pentru o persoană autoritară, așa cum este nativul zodiei Leu, poți alege acest tablou. Nașul este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune filme care s-au făcut vreodată, așa că nu are cum să lipsească de pe peretele unui nativ din zodia Leu, în special pentru că imaginea este una care a făcut istorie.

  tablou-the-godfather-cadouri-in-functie-de-zodie-cadouri-pentru-zodia-elu
  tricouri-albe-mom-master-of-multitaskin-cadouri-pentru-lei-cadouri-in-functie-de-zodie

  Nativele zodiei Leu își iubesc din toată inima copii și fac orice pentru ei. Se implică activ în viața copiilor lor și fac foarte multe lucruri împreună cu aceștia și pentru aceștia. Așadar, un tricou MOM va reprezenta pentru ele cadoul ideal, dacă vorbim de nativele care au deja copii, bineînțeles.

  Nativii zodiei Leu sunt lideri înnăscuți, capabili să scoată tot ce e mai bun din oameni, datorită comportamentului lor carismatic. Tocmai de asta, ei sunt foarte mândri de zodia lor și ar fi mai mult decât încântați să primească un tricou cu zodia lor.

  tricou-zodiac-zodia-leu-cadouri-pentru-zodii
  Mesaj Suna