• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru Gemeni

  prima-poza-de-sus-landing-page-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Se spune că Gemenilor le face plăcere să petreacă timpul în compania prietenilor și a celor dragi. Așa că oferindu-i un cadou pentru el sau pentru ea este o ocazie perfectă de a-și petrece timpul în compania ta.

  Pentru nativele din zodia Gemeni, brățările și accesoriile sunt accesoriile preferate, așa că nu ai cum să dai greș cu o brățară din piele precum aceasta.

  bratara-piele-colorata-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Pasiunea pentru genți a nativelor din zodia Gemeni nu trebuie să fie neglijată. Tocmai de aceea, o geantă textilă cu un mesaj motivațional este perfectă pentru ele.

  Medalioanele pot fi și ele un cadou de mare efect pentru nativii din zodia Gemeni. Iubesc accesoriile, iar aceste coliere se potrivesc perfect nativilor din zodia Gemeni.

  medalion-zodiac-zodia-gemeni-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Pentru un nativ din zodia Gemeni care este renumit pentru faptul că îi place să călătorească, să evite plictiseala și viața monotonă, portfardul Moments not things este o alegere potrivită.

  portfard-collect-moments-not-things-personalizat-cadouri-pentru-nativii-din-zoia-gemeni
  portfard-my-other-face-lives-here-personalizat-cadouri-pentru-nativii-din-zoia-gemeni

  După cum știi cu toții, Gemenii sunt persoane care au o natură duală. Dacă vrei să îi amintești asta prietenei tale, atunci portfardul Other face este alegerea potrivită.

  Pentru o persoană care îți petrecere majoritatea timpului căutând să acumuleze noi cunoștințe, pe care să le absoarbă ca un burete, un portfard cu mesajul Nerd is the new cool va fi cu siguranță un cadou măgulitor.

  portfard-nerd-is-the-new-cool-personalizat-cadouri-pentru-nativii-din-zoia-gemeni

  Pentru un nativ din zodia Gemeni, care este mereu interesat să învețe lucruri noi și care are o pasiune pentru genți, poșete sau sacoșe (orice îl ajută să își creeze propriul stil) această sacoșă este un cadou ideal.

  sacosa-panza-tote-bag-carti-si-alte-chestii-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Pentru bărbații născuți în luna mai, cei ce sunt sub semnul zodiacal al Gemenilor, un tricou „All men were created equal but only the best were born in May” este perfect.

  tricou-barbati-all-men-were-created-equal-but-only-the-best-are-born-in-may-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Este foarte bine cunoscut faptul că Gemenii sunt născuți în luna mai. Mai puțin cunoscut este însă faptul că lor le plac foarte mult tricourile cu mesaje haioase precum acesta.

  tricou-queens-are-born-in-may-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni
  sacosa-panza-tote-bag-plecata-dupa-fluturi-soare-si-vata-pe-bat-vin-repde-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Sacosa panza e, cu siguranta, visul multor fete Gemeni carora le place sa viseze cu ochii deschisi. Este deja extrem de folosita de multe domnisoare, fiind ideala pentru zilele calduroase de vara, cand o geanta ti-ar ingreuna si mai mult viata.

  tricou-haios-friendzone-negru-barbati-bumbac-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Gemenii nu sunt persoane care să se îndrăgostească foarte ușor, însa reușesc să îi facă pe oamenii din jurul lor să se îndrăgostească rapid de ei. Tricoul Friendzone îl va ajuta pe amicul tău să le arate persoanelor care s-au îndrăgostit de el că nu este cazul să insiste pentru că el nu vrea să mergă atât de departe.

  tricou-zodiac-zodii-zodia-gemeni-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Pentru un bărbat născut sub semnul zodiacal Gemeni, un tricou cu luna în care acesta s-a născut poate fi cadoul ideal, care să îl facă mândru să îl poarte.

  tricou-barbati-all-men-were-created-equal-but-only-the-best-are-born-in-june-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Să fie oare prințesele și reginele născute în luna iunie? Gemenii cu siguranță sunt și s-ar bucura să primească un tricou precum acesta.

  tricou-queens-are-born-in-june-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni

  Colierele cu pandantiv precum acestea sunt perfecte pentru nativele din zodia Gemeni. Fetele vor prefera întotdeauna un medalion precum acesta, simbolic, pe care să îl poată purta cu orice ocazie.

  medalion-zodiac-zodia-gemeni-pe-albastru-cadouri-pentru-nativii-din-zodia-gemeni
  Mesaj Suna