• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru Fecioare

  prima-poza-de-sus-landing-page-cadouri-idei-pentru-nativii-din-zodia-fecioara

  Nativii zodiei Fecioară sunt considerați a fi persoane demne de încredere, extrem de ordonate și eficiente, având un simț practic foarte dezvoltat. Însă, la fel ca orice zodie, printre trăsăturile negative se remarcă spiritul critic, pe care îl aplică în mod constant asupra persoanelor cunoscute.

  Echipa Coolori speră că vei ține cont de câteva sfaturi și idei de cadouri pentru zodia Fecioară, pe care ți le oferă cu prietenie, pentru ca tu să poți alege cadoul potrivit.

  Brățările le-au fermecat dintotdeauna pe nativele din zodia Fecioară. Aceastea emană feminitate și sunt un accesoriu obligatoriu la aproape orice ținută. Bratara din piele cu zodiac este un accesoriu rezistent ce poate fi asortată ușor ținutelor de zi cu zi.

  bratara-zodiac-zodia-fecioare-cadouri-pentru-virgo
  rucsac-impermeabil-pentru-sport-fitness-kit-cadouri-pentur-fecioare

  Pentru o persoană activă, un rucsac este un accesoriu de extrem de important. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit că prietenul tău va aprecia foarte mult dacă îi vei oferi cadou rucsacul Fitness Kit. Astfel îi vei demonstra că ai fost atent la pasiunile lui, iar el va fi mai mult decât încântat să îl poarte.

  Din aceeași categorie de cadouri pentru persoane dornice de mișcare face parte și medalionul Bicicleta care este perfect pentru femeia din zodia Fecioară. Dacă o vei pune să aleagă între bicicletă și mașină ca mijloc de transport până la serviciu, răspunsul ei va fi cu siguranță: bicicleta. 

  medalion-bicicleta-cadouri-pentru-fecioare
  • Deși în general nativele zodiei Fecioară sunt calme, nu ar trebui să uitați că are momente când reacționează violent, în special verbal, devenind cicălitoare și critice. Tocmai din acest motiv, pentru că își cunoaște calitățile și defectele, acest portfard cu mesajul My other face lives here va fi un cadou inspirat.
  portfard-my-other-face-lives-here-cadouri-pentru-fecioara
  tricou-negru-born-to-be-handsome-cadouri-pentru-zodia-fecioara

  Tricoul Born to be handsome face și el parte din categoria cadourilor de oferit persoanelor care sunt foarte atente la aspectul fizic exterior, așa cum sunt nativii zodiei Fecioară. Faptul că ei sunt conștienți de cum arată se reflectă și din faptul că sunt genul acela de persoane care nu îmbătrânesc niciodată și care își trădează vârsta foarte rar.

  Pentru că Fecioarele sunt adeptele stilului clasic și întotdeauna dacă ar fi să aleagă între un obiect personalizat și unul comun, îl vor alege pe cel personalizat, atunci tricoul Zodiac Fecioara este o alegere insiprată.

  tricou-personalizat-cu-zodia-fecioara-cadouri-pentru-fecioare
  • Portfardul Perfection va fi cu siguranță un cadou perfect pentru o persoană perfectă, așa cum este nativa din zodia Fecioară.  Un asemenea cadou, va fi pe placul prietenei tale, atât datorită mesajului, cât și a faptului că îi vei demonstra că ai fost atent la ea și la gusturile ei.
  portfard-the-secret-of-perfection-idei-de-cadouri-pentru-fecioara
  tricou-sport-limits-are-for-others-cadouri-pentru-fecioare

  Nativii din zodia Fecioară sunt foarte atenți la aspectul fizic și aleg să practice sporturi în mod regulat. Din acest motiv, un tricou este perfect, în special atunci când este însoțit de mesajul Limits are for others.

  • Portfardul Model etnic este un cadou potrivit pentru o persoană organizată, care apreciază cadourile practice, dar elegante. Mai mult decât atât, nu ar trebui să uităm că Fecioarelor le plac lucrurile clasice, care nu se demodează.
  portfard-model-etnic-cadouri-pentru-fecioare
  Mesaj Suna