• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru Capricorni

  cadouri-pentru-capricorni-idei-de

  Nu o să țină nici o scuza de genul suntem în luna cadourilor și suntem cu capul la cadourile de Crăciun, sau de genul suntem după Crăciun si bugetul e epuizat. Generosul și calculatul Capricorn nu ți-ar face niciodata așa ceva. Sub aparenta lor zgârcenie, sunt foarte loiali și atenți cu prieteni.

  Cred că dacă vrei să enervezi un Capricorn, atunci î] faci cadou de ziua lui un tricou banal. Îți va zâmbi și îl va da mai departe… De data aceasta, pretențiosul din el, îl va accepta cu mare plăcere.

  tricou-mesaj-haios-am-primit-tricoul-cadou-dar-il-folosesc-ca-pijama-cadouri-pentru-capricorni
  tablou-caten-luna-si-in-stele-cadouri-pentru-capricorni

   Pentru prietenii Capricorni, romantici acest tablou va fi perfect, pentru că le va aduce aminte de persoana iubită. Melancolici și visători, Capricornii sunt greu de cucerit, dar când se lasă, e pe viață.

  Sacoșele de bumbac și foarte colorate sunt foarte practice și la modă, sunt un must have pentru oricine. Cum și printre capricorni există amatori de shopping, acest cadou va avea sigur success. 

  sacosa-geanta-textil-dont-be-afraid-to-be-great-cadouri-petnru-capricorni

  Pentru capricoarnele elegante și cochete un portfard drăguț, cu mesaj cu atitudine, este mai mult decât un cadou util. Un cadou haios, în care să își ascundă secretul perfecțiunii. 

  portfard-the-secret-of-perfection-cadouri-pentru-capricorni
  medalion-pandantiv-capricorn-cadouri-pentru-capricorni

  Eleganților Capricorni le plac bijuteriile, cu cât sunt mai originale, cu atât plăcerea e mai mare. Pe de alta parte sunt firi orgolioase și un medalion legat de zodia lor va fi un cadou binevenit, care îi va arăta faptul că te-ai gandit în mod special, la cadoul lui.

  Un cadou perfect pentru unele din persoanele cele mai ambițioase și încăpățânate din zodiac. Mesajul va fi pe placul capricornului, care își cheltuie energia metodic și „se cațără” încet spre țelurile lui ambițioase. 

  hanorac-limits-are-for-other-cadouri-pentru-capricorni

  Un prieten Capricorn este un căștig pentru oricine, te va ajuta de câte ori ai nevoie și poți să te bazezi pe el. Dar atenție, nu poate ierta prea ușor dacă o persoană tradează încrederea pe care i-a acordat-o.

  hanorac-i-always-pay-my-debts-cadouri-pentru-capricorni
  classics-never-die-cadouri-pentru-capricorni-tricou

  Dacă ai un prieten Capricorn, sigur ai constatat în timp că este una din cele mai conservatoare ființe pe care le-ai cunoscut. Sigur este fan anii 30, are încă un pickup sau un magnetofon în casă, îi plac lucrurile vechi de pe vremea bunicii.

  Sigur și capricornii beau cafea, mai ales că le place să-și respecte tabieturile și așa obțin plăcere cu adrenalină. Cana îi va încânta mai ales că studioși cum îi stiu, vor recunoaște din prima formula. Un motiv de fericire în plus. Pentru că indiferent de domeniu, Capricornul știe, și vrea ca tu, să știi asta.

  cana-cu-mesaj-haios-caffeine-cadouri-pentru-capricorni
  Mesaj Suna