• Acum poti ridica personal
  produsele din magazinul nostru
  harta mamgazin
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi de peste 150 lei, iar sub 150 de lei costa 12 lei daca platesti cu card-ul, si 17 lei daca platesti la livrare.

  Profita de ofertele noastre, comanda acum!

 •  

  Cadouri pentru Berbeci

  Cadouri pentru nativii din zodia berbec

  Berbecul este cel mai încăpățânat semn al zodiei, este independent, curajos, cinstit, dar și pripit și agresiv. A uita de ziua unui Berbec sau de un eveniment important din viața lui, este o mare lovitură, peste care nu va trece ușor. Cel mai potrivit cadou pentru un nativ din zodia Berbec, trebuie să corespundă dorințelor și pasiunilor sale actuale.

  Femeia Berbec este foarte sigură pe ea, știe exact ce vrea și care este valoarea ei, tocmai de aceea, bijuteriile tradiționale nu sunt pentru ea. Un medalion legat de zodia ei va fi un cadou binevenit, care îi va arăta faptul că te-ai gandit în mod special, la cadoul ei.

  medalion-zodiac-zodia-berbec-cadouri-berbeci
  pachet-bossy-cana-im-not-bossy-im-the-boss-corporate-medalion-fulg-de-nea-copac-cu-fulgi-cadouri-berbeci

  Pentru o berbeacă mai „bossy”, acest pachet i se va potrivi mănușă. Dacă are simțul umorului, va zâmbi gândindu-se că cineva a înțeles, în sfârșit, mesajul: Arată-le tuturor cine este, cu adevărat, șeful.

  Cool și folositor/confortabil? Acest pachet cadou este ceea ce căutai. Dacă nu știai ce cadou să îi oferi unei prietene Berbec, acum ai ideea perfectă: un hanorac, o cană Fire and Blood și un medalion I’m not a princess I’m a Khalessi.

  pachet-targaryen-girl-hanorac-game-of-thrones-got-im-not-a-princess-im-a-khaleesi-albastru-inchis-dark-navy-cana-house-targaryen-si-medalion-cadouri-berbeci

  Rucsacii marca coolori sunt perfecti pentru persoanele sportive sau care doresc să introducă sportul în viața lor. Orice Berbec poate fi un bun sportiv, adoră să facă mișcare, să fie în natură.

  rucsac-impermeabil-mov-fitness-kit-personalizat-cadouri-berbeci
  medalion-zodiac-berbec-colorat-ilustratie-cadouri-berbeci

  În funcție de preferințele sărbătoritului, poți alege din cele două modele de medalioane: acesta, sau cel de mai sus. Dacă berbecul pe care îl cunoști este mai jucăuș, atunci îl va aprecia, cu siguranță pe acesta.

  Rucsacul pentru sala de fortă, îl poți face cadou unui prieten Berbec, despre care știi că va fi mai mult decât încântat să îl folosească. Pentru orele lui de sport de la sală, în care dă totul, echipamentul este foarte important, așa că o geantă sport, este o idee de cadou foarte potrivită pentru el.

  Pentru berbecii plini de curaj și entuziasm care dacă își pun ceva în minte sunt de neoprit. Probabil prietenul tău ar trebui să aibă și resursele pentru a-si atinge telurile, nu numai încăpătânare.

  Pe lângă impulsurile greu de stăpânit ale unui Berbec, mesajul tricoului este ideal dacă sărbătoritul este fan Star Wars.

  Pentru o prietenă Berbec, pe care atitudinea o definește, un asemenea tricou va fi mai mult decăt flatant. Nativele din berbec se vor afla întotdeauna de partea unei baricade luptând pentru drepturile lor. Nu pot accepta faptul că barbații pot face ceva mai bine, doar pentru că sunt barbați.

  Acest tricou va fi un cadou bine primit de orice nascută in zodia Berbec. Știu și ele că sunt firi aprinse, că nu au stare, nu pot sta nepasătoare și nu așteaptă ca soarta să preia frâiele vieții lor. Adică genul care nu doarme în papuci.

  tricou-got-game-of-thrones-fire-and-blood-targaryen-cadouri-berbeci
  cadouri-berbeci-sacosa-find-joy-alb-negru-plasuta

  Modul original și plin de personalitate al berbecilor, se potrivește perfect și cu această sacoșă. Mesajul clar și motivațional le va ajuta să facă față în fiecare zi problemelor.

  Un Berbec își dorește să iasă din tipare. Mereu și fără să fie exagerat. În special dacă nu știi foarte multe despre el, va aprecia un cadou inedit precum această brățară colorată.

  cadouri-berbeci-bratara-piele-colorata

  Berbecii își doresc mereu să știe mai mult, să se autodepășească. Sunt inteligenți și inspiraționali. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, își vor dori să citească cartea înaintea filmului.

  set-4-stickere-laptop-the-book-was-better-haios-cadouri-berbeci
  sacosa-emoji-emoticon-cu-ochelari-neagra-cadouri-berberci

  Toată lumea le folosește. Sunt cool, și de multe ori te scot din impas atunci când cuvintele sunt de prisos, însă pot spune și ceva despre tine în mod deosebit. Rațională, practică și cu simțul umorului, femeia Berbec va fi încântată de un asemenea cadou.

  Arată-i că poate în orice clipă să își întindă aripile și să zboare.  Un Berbec se înhamă la sarcini dificile, se aventurează pe drumuri neumblate, pentru că doar acestea le oferă libertate de mișcare și de expresie. Tocmai de aceea este acest hanorac potrivit.

  cadouri-berbeci-hanorac-wings-the-walking-dead-serial-albastru-inchis
  Mesaj Suna