Idei de cadouri pentru fiecare etapă a relației

Pe parcursul unei relații trecem prin mai multe etape, prin care ne descoperim unul pe celălalt, înțelegem ce înseamnă să ierți și să te bucuri pentru cineva, să iubești și să vrei să-ți petreci viața alături de cineva. Indiferent însă, de câți ani ești într-o relație, nu scapi de dificultățile alegerii unui cadou pentru acel cineva.
La început este dificil pentru că nu vă știți prea bine, apoi trece timpul și trebuie să păstrezi ștacheta. Nu poți s-o nimerești o dată și după, să o dai în bară… Între timp se întâmplă mai multe lucruri în relația voastră și vrei să arăți că te-ai maturizat și că acum vă cunoașteți mai bine… Un cadou greșit poate transmite mesaje nedorite și poate strica oricând o relație.

Echipa Coolori îți oferă mereu idei cool și colorate pentru cadouri potrivite, pentru daruri cu inimă, prin care să îți poți exprima sentimentele. 

Mai multe idei de cadouri aniversare relație poți găsi aici> Cadouri Aniversare 1 An

1. Cadouri potrivite pentru el/ea atunci când aveți mai puțin de 3 luni de relație
Dacă abia ați început să ieșiți împreună, vă simțiți grozav, dar abia vă cunoașteți, știți că vă placeți, dar încă nu e nimic serios, cel mai bine este să vă luați cadouri puțin pretențioase. Orice dar scump sau prea personal, poate trimite mesajul că îl/o placi un pic prea mult. La urma urmei, ați ieșit numai de câteva ori, nu vrei să pari prea atașat/ă. 

Sfat: Cumpară-i un cadou simplu, dar drăguț. Ceva relaxat, nu foarte scump, dar care să arate totuși ca ești atent/ă la ce îi place, știi ce hobby-uri are și ce îl/o interesează.
Medalioanele creative sunt un mod original de a-ți exprima personalitatea și de a face un dar potrivit. Cool și colorate, cu zodii, cu emoji, cu serialele preferate, pot fi cadourile potrivite pentru un început de relație, pentru o tânără căreia îi place să aducă o nota personală ținutelor de zi cu zi. Sunt un cadou care va aduce un zâmbet pe fața celei care o primește și pe care îl va purta cu plăcere. 

Medalion beYOUtiful – Arată-i posibilei tale iubitei faptul ca este frumoasă exact așa cum este ea. Mesajul acestui pandantiv este declarația perfectă pentru orice femeie. 

Medalion Pisică – Iubitei tale îi plac pisicile și chiar dacă nu ești fan, oricât ai vrea, nu poți să ignori animalele ei preferate. Pe scurt, dacă vreți să rămâneți prieteni, oferă-i cadou acest medalion foarte șic, prin care va vedea că respecți lucrurile care îi fac plăcere. 

Medalion Khaleesi – Un medalion ce poate fi purtat cu orice ocazie de prietena ta cu atitudine care este și fan GOT. Pentru că e de la tine și îi știi apartenența, îl va purta mereu la școală, în oraș cu prietenii sau la un eveniment. 

Cănile amuzante cu mesaje inspiraționale, pot fi cadouri excelente pentru prietenul cu care te întâlnești de câteva luni. Este un cadou haios și neutru, dar poate fi implicit și o invitație la o întâlnire. La ceai? La cafea? 

Cana Coffee, că n-o fi – Un fel de rom-gleză, dar ceva mai inspirată. Coffee, că n-o fi. O cană creată special pentru prietenul tău iubitor de cafea. 

Cana But first…tea – Prietenul tău nu își poate începe ziua fără o cană mare de ceai. Fă-i cadou această adorabilă cană și va avea de acum, cea mai cool cană din care să bea. Cărui iubitor de ceai nu i-ar plăcea o astfel de cană, cadou de la iubită? 

Cana programator Source – Dacă prietenul tău este fan Star Wars și programator în același timp, îi vei face un cadou super cool cu această cană. Vei deveni cea mai înțelegătoare dintre toate prietenele pe care le-a avut. Iar varianta reinterpretată pentru programatori a replicii „May be the force be with you”, în „May the source be with you” îl va da pe spate….

2. Cadouri potrivite pentru el/ea atunci când aveți între 3 și 6 luni de relație
Urmează etapa mai problematică, între 3-6 luni, sunteți oficial un cuplu, dar sunteți încă în faza de cunoaștere. Practic ați început să duceți relația la nivelul următor. Este clar că începeți amândoi să luați lucrurile în serios, dar încă nu v-ați cunoscut părintii și nici toți prietenii. Există încă rezerve din partea amândurora și vreți ca lucrurile să evolueze încet înainte de a vă numi oficial un cuplu.


Sfat
: Este potrivit să îi cumperi ceva util, care să sublinieze interesul pe care îl ai despre viața și pasiunile sale. Nu trebuie să fie ceva prea pretențios, ideea este să îi arăți că te-ai gândit la el/ea atunci când ai făcut alegerea.
Pentru a aduce un zâmbet pe chipul sărbătoritului/ sărbătoritei, îți sugerăm să încerci unul dintre zecile noastre de modele de tricouri funny. Avem pentru tine tricouri haioase, tricouri cu mesaje amuzante, tricouri inspirate să facă sărbătoriții să zâmbească mai mult zi de zi. 

Tricou Wave Heart – Aveți sigur o pasiune comună: muzica. Acum mai rămâne să vă împărtășiți fiecare preferințele, apartenența la un curent de muzică sau sa mărturisiți ca sunteți fanii cuiva…. Un tricou unisex, cu un design reușit care va fi un cadou minunat, bun de purtat la discotecă, petreceri, concerte.  

Tricou Catvengers Wonderwomeow – Ai descoperit că prietena ta este iubitoare de pisici, dar și fan The Avengers, la fel ca și tine?. Găsește-i un tricou care să meargă atât pentru iubitorii filmului, cât și pentru iubitorii de animale. După celebrul film The Avengers, a fost creată o colecție extrem de amuzantă denumită The Catvengers, folosind miaunițe adorabile. Fie că alegi Captain Ameowrica, sau Iron Meow, tricoul Catvengers va fi un cadou excelent și poate fi si o invitație la filmul preferat. 

Tricou Programator Linii Cod – Iubitul tău programator urmează să aibă ziua de naștere în curând. Ce spui de un tricou cu un mesaj haios precum acesta? Va fi, cu siguranță, extrem de încântat și de cadou, dar și de umorul tău. 

3. Cadouri potrivite pentru el/ea atunci când aveți între 7 și 11 luni de relație
Relația a depășit jumătate de an, se îndreaptă spre 1 an și lucrurile încep să devină serioase. În această etapă puteți spune că sunteți oficial un cuplu. Chiar și statusul de pe Facebook o arată: sunteți “Într-o relație”! Vă petreceți weekend-urile împreună, stați din ce în ce mai mult împreună, v-ați cunoscut părinții, iar prietenii lui/ei știu foarte bine cine ești. Primiți implicit împreună, invitațiile la petreceri. Relația voastră a devenit serioasă și amândoi recunoașteți asta.

Sfat: Un cadou distractiv sau eventual ceva care să marcheze prietenia voastră este potrivit pentru această etapă, mai ales că vă puteți bucura împreună de el. Astfel veți avea mai multe amintiri comune.
• Dacă merge la sala, îi poți cumpăra o geantă sport sau un rucsac. Rucsacii marca coolori sunt perfecți pentru persoanele sportive sau care doresc să introducă sportul în viata lor. Dacă prietenul tău iubește mișcarea, va fi mai mult decât încântat să primească un Rucsac ready for the gym. Va crede că ești cea mai grozavă prietenă!

• Pentru a fi în trend, nu este mereu nevoie să apelezi la gadget-uri. De cele mai multe ori ideile simple și tradiționale pot fi de deosebit efect. Brățările din piele sunt accesorii creative unisex care pot fi oferite cadou și pe care purtându-le zi de zi veți da o semnificație relației voastre. Sunt versatile și pliabile oricărui gen vestimentar. Alegerea poate fi pentru brățările șic în funcție de zodie, Brățara piele zodia Capricorn sau pur și simplu o brățară clasică din piele, Brățara piele colorată.
4. Cadouri potrivite pentru el/ea atunci când aveți între 1 și 2 ani de relație
Ați împlinit 1 an înseamnă că ați ajuns în zona relațiilor de lungă durată, așa că este un moment bun să vă sărbătoriți relația sau să vă surprindeți cât de bine vă cunoașteți unul pe celălalt.

Sfat: Încercați să arătați că ați făcut alegerea corectă și răsfățați-vă cu un cadou deosebit. Fă-o/fă-l să se simtă ceva de genul “She’s the woman!” / “He’s the man!”
Trandafirii criogenați sunt un cadou care va putea rămâne o amintire frumoasă a unui eveniment important și special din viața dumneavoastră! Durata lor de viață este de 25 ani dacă sunt păstrați în condiții normale ( exclus condens, aburi, apă). Se pot păstra cu sau fără sticlă. Criogenarea s-a făcut cu o aparatură specială pe bază de azot. La urma urmei trandafirii sunt simbolul dragostei, așa că un Trandafir criogenat Forever Rose Siclam ar putea exprima tocmai bine sentimentele voastre. 

• Ai putea înrăma o fotografie a voastră împreună sau încearcă unul din tablourile cu mesaje speciale sau poate iubitul sau iubita ta se califică pentru o Diplomă de îndrăgostit. Acest cadou va fi o recunoaștere a calităților lui/ei. Coolori îți propune un text scurt, presărat cu umor în contextul unei diplome elegante, care arată cu exactitate ce înseamnă pentru celălalt viața de cuplu, ceea te va ajuta să îți exprimi mai bine sentimentele. 

5. Cadouri potrivite pentru el/ea atunci când aveți peste 2 ani de relație
După 2 ani urmează o etapă mai stabilă, în care ați avut câteva onomastici împreună, poate și vacanțe și vei observa că devine din ce în ce mai dificil să găsești un cadou surprinzător. O idee ar fi să alegi un cadou pe care să îl folosiți amândoi, și el și ea vor fi încântați!

Sfat: Alege sa îi faci cadou un tricou personalizat sau unul cu un mesaj amuzant.

Alege din zecile de modele de  tricouri pentru cupluri: tricouri King and Queen, tricouri Player 1 și Player 2, tricouri Soul Mate, tricouri Mother of Dragons și Dragon și multe alte modele de tricouri pentru cupluri. Tricourile pentru cupluri sunt din ce în ce mai folosite pentru că vă ajută să vă distrați împreună, într-un mod creativ și să vă transmiteți în public sau particular identitatea de cuplu. Uneori tricourile pentru cupluri sunt și un mod sarcastic de a transmite lucrurile pentru care vă ciondăniți zilnic în cuplu, dar pe care vi le asumați pentru că vă iubiți… Veți ieși în evidență oriunde ați merge. 

Tricouri Missing part – Din categoria tricouri pentru cupluri, model puzzle, declarația “you’re my missing part”, arată pe scurt, cât de bine vă completați pentru că sunteți un cuplu adevărat. 

Tricouri Together – Anul în care v-ați întâlnit sau ați devenit un cuplu este, cu siguranță, unul special. Probabil că vă aminți mereu de el și de multe clipe frumoase, purtându-l. 

Tricouri Friendzone – Este un model de tricouri pentru cupluri cât se poate de amuzant. Tricourile pot fi purtate chiar dacă sunteți într-o relație, în semn de amuzament, ca să arătați că ați depășit de mult celebrul și penibilul „friendzone”.

Indiferent în ce fază a relației ești, important este ca acel cadou să fie făcut cu sufletul și să exprime puțin din sentimentele tale. Ideile de cadouri de la Coolori te vor ajuta întotdeuna, pentru că și noi am trecut sau mai trecem prin aceste momente deosebite și frumoase. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *