10 idei de cadouri pentru programatori

Cuvântul geek este un termen de jargon, care se referă la „o persoană neobișnuită sau ciudată, în special una care pare să fie obsedată de unul sau mai multe lucruri incluzând cele legate de intelectualitate, electronică, jocuri..”. Adică persoane interesate de tehnologie, în special computer. De aici și folosirea termenului de geek legat de programatori și de industria IT.

Pentru că am prieteni programatori, o să vă dau definiția care mi-a placut cel mai mult: “programatorii sunt cei care rezolvă probleme, pe care nu știai că le ai, într-un fel pe care nu îl înțelegi”. Cauți cadouri pentru programatori, gameri sau pasionați de calculatoare în general? M-am sfătuit cu echipa Coolori și am ales câteva idei inedite de cadouri, și pentru bărbați și pentru femei.

  1. Tablou linii cod –. Orice programator sau cunoscător al limbajului Javascript va întelege esența mesajului acestui tablou. Este cadoul perfect pentru un pasionat de informatică, căruia vrei să îi înveselești ziua. Mai ales că programatorii știu ceva ce ceilalţi nu ştiu. Se numeşte C și nu e vitamină…
  2. Hanorac Geek – Geekul este un tip inteligent care știe cum să iși gestioneze cunoștintele si cum să le puna în aplicare. Invidioșii îl asociază cu termenul de tocilar sau chiar cu cel de IT-ist. Geek sau nu, oricine va aprecia acest hanorac cu glugă şi fermoar, este un cadou plăcut și util. Keep calm and geek.
  3. Hanorac Talk to the hand – Ai încercat vreodată sa întrerupi din lucru vreun coleg programator? Nu ai avut impresia că vorbești singur? Deci un cadou manușă, un tricou cu atitudinea potrivită pentru un programator. Read only.
  4. Tricou Upgrading soon – Dacă aveți printre prietenii programatori și persoane optimiste, atunci acest tricou este cu dedicație. Mai ales că, orice programator știe ca înainte de upgrade e bine să faci un restore point. Pentru că nu tot ce începe bine, se sfârșește la fel. Tricoul poate fi personalizat cu numele sărbătoritului.
  5. Tricou If you read this– Pentru o prietenă pasionată de programare, este un tricou excelent și cu atitudine. Fetelor deștepte și independente, le plac testele.
  6. Tricou Yes I am – Dacă vreți un cadou cu mesaj clar…, dar numai pentru programatori, acesta este tricoul suprem. Orice programator sau cunoscător al codului binar va înțelege esența mesajului acestui cadou. Convertit în ceva de

    genul: da sunt programator și sunt cel mai tare. Noi ceilalți, doar putem presupune.

  7. Tricou Graphic Designer – Dacă ai un prieten designer grafic , îndrăzneț și dezinhibat, căruia îi place să iasă în evidență, fă-i cadou acest tricou. Sigur va câștiga în popularitate.
  8. Tricou Player – Acest tricou este potrivit pentru un adept al jocurilor video, însă această sintagmă poate fi vazută și cu sens figurat. Cu o culoare potrivită, va fi tocmai bun de cadou unui prieten jucător.
  9. Medalion angry bird– Un medalion este un cadou special, iar dacă vrei să-l faci cadou unui programator (ea sau el) este și mai greu de ales. Dar un medalion Angry Bird, va fi sigur pe placul lor. Un joc inteligent și plin de umor ca Angry Birds, este trecut printre favorite.
  10. Cana go home – Dacă vrei un cadou netru, pentru că nu cunoști bine persoana, o cană haioasă va rezolva problema. Cana go home sigur va fi preferata programatorilor, pentru că e și una glumele lor preferate. Se vor uita la ea cu plăcereîn pauzele de muncă, la cafea.
  11. Ca și bonus, noi spunem că un tricou cu un mesaj special creat pentru programatori precumacesta, Tricou Eat Sleep Code Repeat va fi cadoul ideal.
 

Pot spune că echipa Coolori a făcut de data aceasta un adevărat brainstorming pentru a găsi cadouri potrivite pentru programatori și speră că sunt alegeri potrivite, adica făra errors-warnings-restart.
Mai multe idei de cadouri pentru programatori gasesti aici: Cadouri pentru programatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *