7 Articole Decorative pe care Le Poti Crea din Ustensile de Bucatarie

Sigur ai și tu în casă, în bucătărie, mai exact,  aceste ustensile, de care, de cele mai multe ori, cu greu vrei să te desparți. Eu sigur am! Nu le mai folosesc de ceva timp, dar, cine stie?! Decât să le aruncăm, hai să reciclăm și să redecorăm împreună. E amuzant și te ajută să economisești bani. Astăzi le-am ales pe 10 cele mai creative și ușor de făcut. Dar, dacă ne-ai luat-o înainte și ai făcut deja un astfel de proiect, așteptăm pozele și ideile tale în comentarii.
1. Linguri-cuier vintage
 

Sursă foto: http://bit.ly/1UZNRrN
Ușor de făcut și foarte practic! Îți și imaginezi un loc în care ar sta perfect, nu-i  așa? Și dacă tot suntem la capitolul tacâmurilor, iată  încă un proiect asemănător:
2. Furculițe-cuier vintage
Sursă foto: http://bit.ly/1UrjKKS
Cu acestea poți deveni și mai creativ! Te poți juca și crea diferite simboluri, astfel încât oaspeții tăi să fie uimiți.
3. Conservă-ghiveci de flori
Sursă foto: http://bit.ly/1VRd20m 
Pentru acest articol decorativ ai nevoie doar de o conservă curată și cârlige colorate sau din lemn. Chiar și persoanele neîndemânatice pot face din acest proiect ceva de care să fie mândri, fără prea mult efort. Poți implica și copii în acest joc, unde și dacă este cazul.  Tot ce trebuie să faci este să agăți cârligele vertical de conservă și … gata! Nu e nevoie de lipici sau alte ustensile, însă dacă te simți creativ, poți colora cârligele sau adăuga o panglică colorată. Simplu, nu?
4. Dop de plută-magnet
Sursă foto: http://bit.ly/1Stf43P
Sticla de vin din seara precedentă se poate transforma în cel mai interesant și creativ magnet de pe frigiderul tău! Ei bine, nu chiar toată sticla, ci doar dopul de plută pe care îl poți tăia și găuri, și mai apoi planta în el o plantă minusculă. Nu uita să îi lipești și un magnet pe spate.
5. Tel-suport de lumânare
Sursă foto: http://bit.ly/1Q8uad9
Nici acest articol decorativ nu necesită multe instrumente, și un simplu tel poate fi suficient. Trebuie doar să îi agăți o sfoară și (opțional) să îi adaugi o panglică colorată. Și asta e tot!
6. Clipboard/ Rama foto vintage
Sursă foto: http://bit.ly/1xNaYXD
Ai un fund de lemn pe care nu îl mai folosești? Dacă ai unul deja uzat, pe care te gândeai să îl arunci, cu atât mai bine! Tot ce trebuie să faci e să lipești două clipsuri în partea de sus și gata! Îl poți folosi ca ramă foto sau clipboard (pentru a vedea mai bine rețeta în bucătărie).
7. Răzătoare-suport
Sursă foto: http://bit.ly/1Sj5yO1
Vechea răzătoare se poate transforma într-un suport de pixuri excelent. O poți chiar picta în diferite culori pentru un aspect mai vesel.
Dacă niciunul din aceste proiecte decorative nu te încântă, COOLORI te poate ajuta oricând cu idei inovatoare precum autocolante colorate și stickere. Nu e nevoie să cumperi alta mobilă pentru casă, decoreaz-o cu autocolantele COOLORI și vor avea un nou aspect. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *