5 sfaturi utile pe care vrei să le știi dacă practici sport

Încă de la începuturile sportului, echipamentul a jucat unul din cele mai importante roluri. Oamenii și-au dat în scurt timp seama că au nevoie să poarte un echipament sportiv ușor și confortabil. Așa că s-au ocupat de asta, însă mai apoi au realizat că ar fi cazul să adauge și puțin stil și culoare. Așa au apărut cele mai cool echipamente pe care le le vezi astăzi. (inclusiv la COOLORI)

Uite 5 sfaturi (utile, sper) ca de la prieten la prieten, pe care să le aplici data viitoare când mergi să faci puțină mișcare.

  1. Niciodată să nu porți la sală tricouri din bumbac 100%, absorb transpirația și pot provoca iritații. (coolori s-a gândit deja la asta, tricourile noastre sunt din poliester)
  2. Dacă miroși o aromă care îți place te va ajuta să te concentrezi mai bine în timpul antrenamentului. Dacă nu ai încercat asta, acum e momentul! Plus că te va face și să te simți mai bine mirosul parfumului preferat.
  3. 12% din membrii sălii de forță se înscriu în ianuarie. Desigur, majoritatea renunță dupăăă … să zicem primele luni (știi și tu că nu e așa, orice minune ține 3 zile) Toată ideea e să găsești lucruri care să te motiveze. De la poze cu mesaje motivaționale până la persoane și îmbrăcăminte.
  4. Muzica și coolorile tari îți vor da mai multă energie și poftă de viață. Poate părea prostesc, dar îți sclipesc ochii când vezi un purpuriu intens, parcă îți pune tot sângele în mișcare, nu-i așa? Plus că oamenii de știință au descoperit faptul că astfel de coolori (da, coolori, ai citit bine, sper) sunt asociate cu învingătorii.
  5. Ar fi de preferat să nu porți de mai multe ori același tricou de la sală. E tentant, știu. Mai ales când găsești tricouri cu mesaje motivaționale atât de cool. Dar mai bine nu. Gândește-te doar la toată transpirația pe care tricoul o are.
Sper că ți-au fost folositoare toate informațiile. Pot părea lipsite de importanță, însă dacă ești puțin atent(ă), vei observa că toate te vor ajuta să obții rezultatele mult dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *