5 idei de decoratiuni simple care sa creeze o atmosfera plăcuta la tine la birou

Simți că biroul tău sau cel al echipei voastre a devenit anost? Aceleași obiecte aranjate în același fel, nimic nou, nimic original, parcă lipsește ceva care să dea o notă personală, un pic de culoare și dinamism locului în care îți petreci uneori chiar mai mult timp decât petreci acasă. Noi ne-am gândit la câteva idei care să te ajute să ieși din monotonie și să adaugi spațiului vostru de birou o amprentă personală fără investiții mari:
  1. Căni haioase pentru cafea – Colțul vesel pentru cafea / ceai e foarte important. Aici se face schimbul de idei de dimineață si se știe că orice lucru care începe bine…. Putem îndulci atmosfera cu ajutorul unor cești de cafea haioase în care parcă si cafeaua e mai bună. Fiecare coleg va avea cana lui, cu mesajul preferat, iar un mesaj de genul „Monday is cancelled, GO HOME”, sigur va destinde atmosfera. Iar poate într-o dimineață șeful va face cafeaua…..

  2. Stickere/Autocolante – Petele de culoare sunt foarte importante în decorul plictisitor al unui birou. Nici nu știți ce minuni se pot face cu câteva stickere creative care să adauge o notă vie peisajului de birou. Aceste autocolante rezistente cu culori vibrante, în varianta mată sau lucioasă pot fi aplicate pe dulapuri. De exemplu, cel model bibliotecă se potrivește oriunde. În locul unui pad anost putem aplica pe birou un autocolant floral și vom obține un nou look. La fel, putem înveseli sala de ședințe sau putem personaliza masa de la colțul cu cafea.
  3. Tablouri – Putem înviora birourile și cu ajutorul tablourilor, fie ca sunt de pus pe birou (și în cazul ăsta cele mai haioase sunt tablourile cu citate motivaționale) sau de agățat pe perete. Tablourile pot crea pete de culoare și prin agățarea lor pe pereți în locurile expuse, creând o atmosferă mai relaxată. Ele pot fi reproduceri, poze comice sau cu citate haioase sau pur și simplu desene din natură, în funcție de ambianța pe care doriți să o creați la locul de muncă.

  4. Tricouri haioase sau personalizate – Pentru ideile de premiere gen angajații lunii sau pentru activități împreuna gen team building, o idee la modă este purtatul tricourilor tematice sau chiar tricourile personalizate. La limita între profesional și prietenos, atmosfera se poate destinde cu tricouri gen Game of Thrones sau Star Wars.
  5. Cutii bijuterii pictate – Ce mi-ar plăcea mie cel mai mult să am pe birou, recunosc, sunt cutiuțele acelea drăguțe hand-made, cu care chiar se poate personaliza plăcut orice birou. Chiar dacă este de drept o cutie pentru bijuterii, în ea se pot ține pixuri, hârtiuțe și alte nimicuri.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *