5 idei de decoratiuni oiginale care să iti inveseleasca casa

A venit toamna și zilele au devenit mai scurte și mai gri. O atmosferă apăsătoare care ți se strecoară încet în suflet și în oase. Optimiștii spun că vor mai fi zile frumoase, cu soare cald și culori aurii. Le aștept… Dar nu va fi o așteptare statică, pentru că m-am gândit, ca între timp, să redecorez puțin casa, mici schimbări care să învioreze atmosfera cenușie a apartamentelor în care stăm majoritatea. O sa încep cu camera mea și dacă totul iese bine, ma extind cu ideile și în restul casei. Cei mai fani în jocul ăsta vor fi sigur copiii, dornici oricând de schimbări în spațiul lor, iar cu ei totul va deveni o joacă. Joaca de-a designerii… Prietenii mei din echipa Coolori m-au ajutat cu câteva idei de decorațiuni simple dar de mare efect.
 1. De mare ajutor în redecorare sunt stickerele, autocolante mate sau lucioase care s

  e aplică și se rearanjează ușor. Importante sunt măsurătorile, iar excesul se indepărtează cu cutter-ul care vine la pachet.

 • Stickere pentru dulapuri – Puteți introduce în decorul casei, un autocolant model frunze, care va concura cu monotonia gri-maronie de afară. Îl veți aplica cu imaginație pe porțiuni de dulapuri sau pe suprafața unei noptiere sau chiar a unui perete. Pentru efecte deosebite puteți intercala porțiuni de autocolant mat cu unele lucioase.
 • Sickere pentru birou – Dacă vreți să revoluționati spațiile de lucru, cel mai ușor veți obține efectul dorit, aplicând autocolantul pe birou în gen de mousepad sau pe capacul laptopului. Pentru efecte suplimenta

  re puteți aplica pe dulapuri un autocolant model bibliotecă.

 • Stickere camera copii – Copii mai mari își decorează camerele cu postere despre hobby-urile lor sau despre starurile ai căror fani sunt. Pentru copii mai mici există alte soluții personalizabile, gen sticker mașinuță sau sticker fairy, care vor aduce în camera lor, un plus de căldură și de dragoste.
 • Stickere bucătăriePutem spune că bucătăria este camera unde familia petrece multe momente plăcute. O combinație de autocolante gen model ciocolată sau model cafea, vor înviora atmosfera, dându-i aspectul unei bucă

  tării moderne.

 1. O alta idee simplă cu efecte garantate ar fi alegerea unor tablouri pentru perete sau pentru birou sau pentru colțul special… Cu ele vei da viață casei tale și îți vei surprinde plăcut membrii familiei.
 1. Cutii bijuterii pictate – Aceste cutii se remarcă prin simplitate și eleganță. Fie ca este vorba de cea cu pană, cu levănțică sau trandafiri, ele vor da un aspect chic. Le puteți folosi pentru bijuterii sau pentru diverse accesorii de birou.
 2. Căni Dacă nu ai timp prea mult, câteva căni alese cu dedicație vor putea crea pete de culoare pentru momentul de cafea în familie. Merg și ca suporturi de creioane pentru un aranjament mai cool pe birou.

 3. Sorțuri bucătăriePoate vă pare ciudată propunerea, dar imaginați-vă ce frumos vor sta atârnate de niște cuierașe cochete, câteva șorțuri de bucătărie, personalizate cu numele celor din familie. Cine știe poate copiilor tăi le place noul decor și poate vor petrece mai mult timp în bucătărie. La fel un șorț Mother of dragons sau un șorț Mom master of multitasking vor da un aer mai vesel și mai intim.
 Încearca aceste decorațiuni originale și ușor de realizat, fii propriul tău designer și redecorează-ți casa. Creativitatea ta va impresiona sigur și familia și prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *