5 idei de cadouri pentru Ziua Natională a Romaniei

Anul ăsta de 1 decembrie se lasă cu o petrecere de zile mari. Nu de alta dar ziua națională a României, vine la pachet cu un weekend prelungit. O adevărată minivacanță! Sfârșim noiembrie, sărbătorindu-l pe sfântul Andrei, ne revenim a doua zi și serbăm româneste, urmează weekend-ul și ne revenim direct în nuielușele lui moș Niculae. Dacă este sărbătoare națională, există multă bucurie cu oameni pe străzi si programe festive la TV. Există foarte multe tradiții, dar cele mai populare și mai plăcute obiceiuri, ramân cadourile. Fiind o sărbătoare românească, echipa Coolori va oferă câteva idei de cadouri inspirate din produse românești, cu care să le faceți o bucurie familiei sau prietenilor voștri.

  1.  Sacosa model Etnic – Pentru că e sărbătoare și vrei ca tu și ai tăi să aveți o stare de spirit cât mai bună, un schimb de mici și simbolice cadouri ar fi binevenit. Gama de produse românești, “made in Romania” vine cu o serie de produse trendy. Sacoșele de bumbac și foarte colorate sunt foarte practice și la modă, sunt un must have pentru oricine.
Iar dacă cauți un portfard chic, în care să îți ascunzi cele mai de preț lucruri ale tale, acest  Portfard Model Etnic – cu același model etnic – plin de culoare, va fi un cadou haios.
  1.  Tricou Poarta Sărutului – Dacă vrei ca de ziua națională să îți manifești patriotismul, un mod discret dar sigur, sunt tricourile românești. Nu de alta dar Brâncuși este unul din cei mai faimoși români. Poti să-ti alegi un imprimeu cu una din cele mai celebre sculpturi ale sale Poarta Sărutului sau Coloana Infinitului. De ce Brâncuși? Pentru ca 2016 a fost anul Brâncuși.
  2.  Tricou Castelul Bran – Dacă ai un prieten iubitor de istorie, tricoul este foarte potrivit. Acesta va atrage atenția, iar pentru prieten va fi un prilej, să ne aducă aminte că acest castel nu are nimic cu Dracula, ci este doar fieful celor care fac comerț ieftin cu produse gen Dracula.
  3.  Tricou Sfinxul Bucegi – Se spune ca toate statuile gen sfinx, din lume, privesc în același loc. Fă-i cadou acest tricou unui prieten care vrea să facă senzație și toată lumea se va uita le el. Sau nu. Oricum este un tricou de senzație.
  4.  Tricou Casa Poporului– Dacă vrei să ieși la plimbare de 1 Decembrie, vei face slalom printre târguri și expoziții cu specific național. Tocmai de aceea o ținută asortată, cu o imagine foarte celebră este foarte potrivită
Echipa noastră speră ca această listă de cadouri inspirate de produse românești, să vă inspire, să vă bucurați și să aveti o sărbatoare nemaipomenită. La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *