5 idei de cadouri pentru Sfintii Mihail si Gavriil

 După ce ați scăpat cu “viață” de la petrecerea de Halloween, puteți privi cu optimism spre luna următoare. Noiembrie începe generos cu un soare surprinzător, iar dacă va uitați în calendar veți constata și alte motive de bucurie. Se apropie una din cele mai mari sărbători Sfinții Mihail și Gavriil. Sigur aveți multe cunoștințe, printre care mulți prieteni, Gabi, Gabriel/a, Mihai, Mihaela…. Așa că pe lânga faptul că veți avea nevoie de ținute noi pentru voi, ar trebui sa căutați repede niște cadouri draguțe pentru ei. Sigur că o să vă căutați prietenii pe facebook și o să le dati mesaje, poate trimiteți o poza inspirată, poate le dați like la o postare, ocazie cu care le veți zice și “La multi ani!”. Si după, veți astepta să fiți invitat la petrecere. În această speranță , mai ales că prietenii tăi merită mai mult, poți încerca să găsești un cadou haios, care să le arate că te-ai gandit la ei. Dacă ești în pană de idei, echipa Coolori s-a gândit pentru tine la câteva cadouri originale, care să îți surprindă plăcut prietenii.

1.Tricou Dimineața – Ai un prieten/ă care își serbează numele de Sfinții Mihail și Gavriil și căruiă/căreia îi place să fie mereu sufletul petrecerii? Fă-i cadou acest tricou cu mesaj haios și mai mult ca sigur va atrage toate privirile. Este un tricou cu mesaj încurajator pentru o petrecere reușită, care anunță că sărbătoritul e pus pe fapte mari. Oricum, îl va purta, cu siguranță, la orice petrecere va mai merge, probabil pâna când dimineața îl va desparti de el. 2. Medalion Zodiac Scorpion – Multi din cei născuți în luna noiembrie, în apropierea sărbatorii Sfinților Mihail și Gavriil, poartă acest nume și sunt sub semnul Scorpionului. Aceștia vor purta cu plăcere accesorii legate de zodia lor, de exemplu un medalion cu zodiac. Dacă ipoteza de mai sus nu se potrivește, poți alege un medalion legat de zodia lor. Sau poți alege un medalion special, pentru o pe

rsoană specială pentru tine. De exemplu un medalion Iubire. Acest medalion poate fi asortat ușor la ținutele de zi cu zi. Roșul medalionului va aduce un strop de culoare, plus că va fi un cadou cu mesaj de la tine. Medalionul va fi un cadou minunat în ambele variante, cu lănțișor argintiu sau lănțișor imitație piele. 3. Cană Happy Birthday – Această cană ceramică, imprimată pe ambele fețe, este parcă creată special să fie un cadou haios și pe placul oricui. Îl poți face cadou unui prieten sau unui coleg de școală sau de serviciu, toți își vor savura cafeaua/ceaiul gândindu-se un pic și la tine. Plus faptul, că valoreaza ceva mai mult decât o simplă postare pe facebook, le va schimba starea în bine, cu siguranță! 4. Tablou Friendship – Dacă îți sărbătorești un prieten/ă foarte mai bun/ă sau vrei să faci un cadou pentru o ocazie specială, acest citat poate exprima cu exactitate ceea ce simți. “There is nothing on this earth to be prized more than true friendship” Arată, totodată, și importanța pe care o acorzi prieteniei voastre. Va rămâne, cu siguranța, o amintire frumoasa pe peretele acestuia. Tabloul este personalizabil, se poate alege culoarea ramei, tema – pentru fete sau băieți, dimensiunile.

5. Șorț bucătarie Chef Nume – Dacă ai un prieten/ă cu simțul umorului, căruia/căreia îi place să manânce sau să gatească, acest șort de bucătarie personalizabil cu numele sărbătoritului, va fi un cadou excel

ent. Este un cadou haios chiar si pentru cei cărora, le place doar să se gătească. Iar dacă prietenul sau prietena ta, deși încearcă să gătească cele mai interesante rețete, efortul ajunge să fie doar mâncare arsă, acest șorț le va arata că apreciezi efortul. Cu atât mai mult de Mihail și Gavriil, cadoul poate fi însoțit de invitația de a cina în oraș. Sau pentru mai mulți sărbătoriți în familie, puteți oferi șorturi personalizate întregii familii și poate o să primiti mai des ajutor în bucatarie. Echipa Coolori abea așteaptă petrecerile sărbătoriților de Sfinții Mihail și Gavriil și speră să contribuie cu sugestiile de cadouri făcute, la o petrecere reușită. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *