5 idei de cadouri pentru sefa sau seful tau

Cadourile sunt un un lucru dificil și delicat, chiar și când e vorba de cei apropiați. Dar dacă este vorba de ziua șefului/șefei tău/tale? Fie că este vorba de onomastică, de ziua de naștere, sau pur și simplu de momentul acela din an când se apropie Crăciunul…

Nu este un gest obligatoriu, cadourile se pot oferi și dacă ai o relație de prietenie cu angajatorul tău sau doar o relație profesională, dar cadoul trebuie să exprime respectul pe care i-l porți. Până la urmă, pornește de la idea că șeful/șefa ta este un om normal, care se bucură cănd primește un cadou. Și pentru ei este important mesajul: ne-am gândit la tine!

Echipa Coolori știe cât de greu este să faci cadouri perfecte, mai ales dacă este vorba de ziua șefului tău și vrea să te ajutăm cu câteva idei. Așa că după un brainstorming extins, am reușit o listă care sperăm să te ajute să-i faci o bucurie și un cadou drăguț șefului tău.

1.Cana Bossy – Dacă șeful/șefa ta este o persoană autoritară și obsedată de control, este momentul să-i oferi câteva clipe de destindere la o cafea, ceai, suc. Este un cadou perfect și cu mesaj, pentru o persoană cu atitudine. Dacă are simțul umorului, va zâmbi cu gândul la tine în fiecare dimineață, în sfîrșit cineva care a înțeles mesajul: “Arata-le tututor cine este, cu adevărat, șeful.”

2.Tablou your future – Tablourile cu mesaje motivaționale sunt cadouri perfecte pentru relațiile angajat/șef. Nu te implică emoțional, dar salvează inteligent situațiile gen: ce cadou să-I iau șefului. Nici prea scump, nici prea personal, dar de genul office.

Este un tablou cu mesaj mobilizator, pentru un lider care vrea să dea exemplu colaboratorilor săi. Trebuie să faci ceva pentru a-ți îmbunătați stilul de viață să găsești voința necesară, pentru a schimba ceva în viața ta chiar de astăzi. “Your future is created by what you do today not tomorrow”.

3.Tablou stop- start – Pentru un cadou office, acest tablou este aproape perfect pentru șeful tău. De genul nu o să și-l cumpere singur și nici familia nu i-l va face cadou, dar o să-I facă placere să îl aibă pe birou.

Mesajul este optimist și cald, oprește-te din a mai visa si treci la fapte. Îl va putea împărtași cu angajatii și va părea mai uman. Un șef care are vise și dorințe, nu e de colea! Oricum să trecem la treabă!

4.Cana Coffee – Consumatorilor de cafea li s-ar potrivi o cană personalizată cu numele lor sau cu o urare specială, menită să le transforme orice dimineață într-un motiv de bucurie.
Si pe șefi îi multumește o cană de cafea bună. Mai exact aceasta cană. Viața începe, cu adevărat, numai după ce prima gură de cafea a fost băută. Nu e clar dacă e vorba de prima sau a doua cafea… înainte de orice, trebuie sa îți încarci bateriile.

5.Cana Monday –Cănile cu mesaje, sunt cadouri haioase, pe care le apreciază toată lumea. Si șefului tău o să-i facă plăcere sa își bea cafeaua într-o cană șmecheră în cea mai lungă zi a saptămânii.

Cu o cafea bună sau un ceai aromat și ziua devine mai bună! Si șefii, înainte de a începe orice, trebuie să își încarce bateriile. Deci orice lucru bun începe cu o cană de ceva…

Pentru că în general relația ta cu șeful/șefa înseamnă muncă, stres, deadline-uri, rapoarte, sperăm că lista noastră de idei de cadouri, să te inspire și să aveti parte și de altfel de momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *