5 idei de cadouri pentru majorat

Majoratul este o sărbătoare specială, pentru ca 18 ani este cea mai frumoasă aniversare din viața oricui. Este vârsta tinereții, este pragul care te desparte de adolescență, devii major și încep responsabilitățile. La 18 ani totul pare posibil și timpul nu are importanță. Îi serbezi într-adevar o singură dată și fiecare își dorește ca ziua lui să fie deosebită. O zi în care vrei să fii înconjurat de prieteni și să primești multe cadouri. De fapt să strângi amintiri pentru mai târziu. Dar, ce faci când se apropie momentul majoratului unui prieten? Intri ca de obicei în panică, în căutarea cadoului perfect. De aceea m-am găndit la căteve repere generale, de care ar trebui să ții cont în cursa pentru cadouri:
 • Să fie cadouri cu suflet, să se simtă semnătura ta, dacă vrei să ramâi o amintire plăcută
 • Să ții cont de pasiunile și gusturile sărbătoritului / sărbătoritei
 • Să nu fie prea copilăroase, să nu fie prea pretențioase, dar să fie surprinzătoare
 • De multe ori prezența ta acolo, e mai importantă decât cadoul
 • Nu prețul contează, bugetul tău e restricționat oricum, de toate majoratele la care vei participa
Așa că, dacă esti invitat la un majorat și nu ai prea avut timp sa găsești un cadou special, echipa coolori te poate scoate din impas cu căteva idei de cadouri deosebite.

1.Tricouri – Dacă vrei să fii sigur că nu greșesti când faci un cadou, atunci tricourile sunt o alegere perfectă. Nimeni nu are niciodată destule și se pot purta oriunde, la sport, la concerte, la party, la plimbare… Contează doar imaginația și mesajul corect. Iar un tricou primit la majorat va ramane o piesă de rezistență în garderobă.

 • Tricou StartStop wishing, start doing! Cu alte cuvinte, acest tricou este cadoul perfect pentru o persoană visătoare, careia vrei să îi transmiți că visele se împlinesc numai prin fapte. Acesta este, totodată, un mesaj motivațional care te va ajuta să te mobilizezi.
 • Tricou The Head – Este un tricou plin de culoare, perfect pentru o persoană plină de vitalitate și energie. Un tricou care să-i amintească că lucrurile frumoase și distractia continuă și după 18 ani.
 • Tricou HandsomeBorn to be handsome. Dacă tu sau prietenii tăi v-ati născut să arătați bine, ar fi bine să afle toata lumea! Tricoul este un must have pentru fetele și băieții, despre care poți spune cu adevărat ca sunt „handsome”. Tricoul poate fi un fel de identificator de gașcă handsome și un remember că toți am fost odată tineri.
 • Tricou Tricou Lemonade – Un tricou cu mesaj inspirațional pentru persoanele sociabile, cărora le plac

  petrecerile și au mult simț practic. Sigur va fi purtat la următoarea petrecere. Un cadou care te învață să iei viața asa cum e. If life gives you lemons, make lemonade!

 • Tricou AdultI can’t adult today, tomorrow doesn’t look good either. Este un tricou creat parcă intenționat pentru majorat, pentru zilele în care tânjești către dulcea copilărie. Fiecare etapă a vieții e frumoasă, însă uneori îți dorești să evadezi puțin din cotodian, nu-i așa? Si apoi cine vrea să îmbătrânească?
2.Hanorace – Ce de mare ajutor ar fi un cadou sub forma unui hanorac moale și pufos. Cu el te-ai încălzi în serile de toamnă, când poate te prinde seara mai târziu pe drumuri sau la vreo terasă… Sunt de neratat, au mesaje haioase și sunt utile în numeroase situații la grătar, la munte, seara la mare, la sala de fitness).
 • Hanorac LimitsLimits are for the others. Ofera cadou acest hanorac unei persoane optimiste sau uneia care are nevoie, poate, de mai multa vointă.
 • Hanorac KhaleesiI am not a princess I am a Khaleesi. Tricoul are un mesaj deosebit pe care nu mulți îl vor înțelege în totalitate. Doar fanii Game of Thrones vor înțelege exact despre ce e vorba. Va fi un cadou

  perfect dacă sărbătorita este fan GOT sau o persoană independentă, care nu vrea să fie o prințesă plictisitoare, ci o adevărată Khaleesi.

 • Hanorac Limited Edition – Este sărbătoritul / sărbătorita o persoană care vrea să iasă în evidență, să fie mereu persoana după care toată lumea întoarce capul? Atunci atitudinea, completată cu acest tricou, o vor ajuta să aibă acel dorit look hot.
3.Medalion zodiac – Medalioanele sunt cadouri de mare efect, un must have. Sigur persoana care va primi cadoul, îsi va aduce aminte de vremurile trecute de câte ori îl va purta. Daca nu te hotărăști asupra modelului, semnul zodiacal te poate ajuta să iei decizia corectă. 4.Brățară din piele colorată – Indiferent dacă este vorba de o fată sau un băiat , brățarile din piele sunt un accesoriu excelent pentru nonconformiști. Sunt foarte trendy, nu sunt nici prea pretențioa

se, nici prea copilăroase. 5.Tablou Live – Un tablou cu mesaj este un cadou care acoperă o plajă largă de gusturi. Plus că e un cadou cu semnătură, care spune câte ceva din ce crezi despre sărbătorit. Live, learn, love, laugh, your way through life. E important să înveți, fie că e vorba de a învăța din greșeli, sau a invăța să te bucuri de viață, în general. Și nu poți fi niciodată pe deplin împlinit făra un strop de iubire. Sperăm că vei reuși să îți surprinzi plăcut sărbătoriții cu aceste cadouri. Pentru o reușită maximă, nu uitati ambalajul festiv, pentru asemenea ocazie e foarte important modul de prezentare și povestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *