5 idei de cadouri pentru iubitorii de cafea

Cu toții avem micile noastre tabieturi, mici vicii nevinovate, care ne fac viața mai colorată. Ele ne scot din rutina zilnică, sunt o evadare din cotidian și un mijloc de relaxare.

Printre cei care au reușit să transforme un obicei simplu în pasiune, sunt iubitorii de cafea. Importanța pasiunii lor este reflectată de orice acțiune legată de cafea, de la alegerea cafelei, modului de execuție, accesoriile folosite, pâna la momentul zilei în care o savurează.

Dacă aveți prieteni iubitori de cafea si vreți să le faceti un cadou, echipa Coolori a stat de vorbă la o cafea și va oferă o listă de cadouri cu caimac, foarte fierbinte și cu arome imbietoare.

1. Tricou Coffee – Dacă în cercul nostru de prieteni există persoane, adevarate iubitoare de cafea, ne putem folosi de această pasiune, atunci când dorim să le facem un cadou. În mai multe variante, tricourile Coffee că n-o fi, sunt tricourile preferate, de marea majoritate, inclusiv de băutorii de ceai. Mult umor și un design haios. Un tricou șmecher cu adrenalină, ca o invitație la o cafea bună.

2. Set 4 Stickere Coffee – Fă-i cadou unui prieten acest set de stickere Coffee și sigur nu o să-l mai întrebe nimeni, niciodată, ce băutură preferă. Nu de alta dar setul cu 4 stickere, în 2 mărimi, îi poate personaliza toate gadget-urile, gen laptop, tabletă, telefon, poate fi lipit pe geantă și în general pe orice suprafețe. 

3. Cana Life after coffe – Consumatorilor de cafea li s-ar potrivi o cană personalizată cu numele lor sau cu o urare specială, menită să le transforme orice dimineață într-un motiv de bucurie Diminețile bune încep alături de prieteni, sau de iubit/iubită, cu o ceașcă bună de cafea, ceai sau ciocolată caldă. Cât se poate de adevărat, nu-i așa? Viața începe, cu adevărat, numai după ce prima gură de cafea a fost baută. Nu e clar dacă e vorba de prima sau a doua cafea… Pentru că o cană e strâns legată de o cafea, există mai multe variante, la fel de haioase.

Cana Coffee Now – Este o vorbă, pe care orice băutor de cafea o spune dimineața. Partea bună este că acum ai o cană care te va scuti de alte întrebări. “Get me coffee now and no one gets hurt!”

Cana But first Coffee – Înainte de a începe orice, trebuie să îți încarci bateriile. Deci orice lucru bun începe cu o cafea. Și asta înseamna o cană mare de cafea. Mai exact aceasta cana. Suna bine, nu?

4. Tablou for the love of coffee– Prietenul tău e înnebunit dupa cafea, ori de câte ori îl intâlnești are o cafea în mână sau vrea să beți una impreună. Există mulți împătimiți ai acestei băuturi. Dimineața nu începe până ce prima cana nu s-a golit pâna la fund.

Oferă-i cadou acest tablou, fă-l să zâmbească, și poate o să primești și o invitație la … cafea. (preparată acasă, desigur).  

5. Autocolant Model Cafea – Dacă știi o persoană a cărei zi nu începe fără o cească fierbinte de cafea, acest autocolant este făcut special pentru ea. Se potrivește perfect pentru o bucătărie modernă, dar, de asemenea, se poate învioara vechea bucatarie, doar aplicând acest autocolant. Viața e searbădă fără cofeină, iar puțină adrenalina e necesară în bucătărie.

Lista noastra de idei de cadouri, cu aromă de sărbătoare, sperăm să vă ajute în deciziile pe care le veți lua pentru cadourile celor pasionați de cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *