5 idei de cadouri de Mos Nicolae

Anii au trecut, ghetuțele au rămas mici, cuminți nu am mai fost de mult, dar totuși sperăm în fiecare an, ca Moșii să nu ne uite nici anul acesta. Dupa weekend-ul cu sărbători de la sfărsitul/începutul lunii, în noaptea de 5-6 decembrie, vine Moș Nicolae cu sacul plin de dulciuri, jucării și nuielușe.

Primii sărbătoriți sunt copiii, care știu că trebuie să-și lustruiască ghetuțele/cizmulițele, pentru că Moș Nicolae va trece pe la ei să le aducă daruri. Apoi cei din familie, persoana iubită și prietenii foarte aproiați. Pentru toată lumea aceeași regulă, pentru cei cuminți: daruri, pentru cei obraznici: nuieluse.

Pe de altă parte, trebuie să cheltuiești cu măsură, moșul cel bogat și darnic vine mai târziu. Peste toate pe 6 decembrie, se serbează și cei cu numele de Nicoleta, Nicolae, Nicușor… Este ziua lor onomastică, pentru că Moș Nicolae este de fapt Sfântul Nicolae.

Toți sărbătoriții merită o atenție specială, chiar dacă cadourile pot fi mai mult sau mai puțin consistente, importantă este intenția de data aceasta. Pentru evitarea panicii, echipa Coolori are câteva sugestii de cadouri ingenioase, fără nuielușe, tocmai potrivite acestei sărbători.

1. Sacoșa Blue Wood – Daca vrei un look edgy și puțin mai rece, dar care să iți ofere și o notă de eleganță, această sacosa este perfectă. Ea va scoate în evidență sau va completa orice outfit.

2. Portfard The Good StuffPortfardurile cu mesaje drăguțe și foarte colorate, pot constitui oricând cadourile minimaliste, de care ai nevoie de Moș Nicolae. Sunt un cadou practic și elegant, pe care fetițele de toate vârstele îl adoră. Mesajul portfardului este perfect: este portfardul perfect în care să îți păstrezi cele mai de preț lucruri ale tale!

Pentru cele cărora le plac imprimeurile pop art, poate este mai potrivit un Portfard Pop Art Lady. Iar dacă până și Mos Nicolae a aflat că ești mare iubitoare de pisici, vei primi acest portfard imprimat cu îndrăgitele animăluțe, Portfard Cats.

3. Sacoșa CondimenteSacoșele din pânza, cu design-uri originale și culori vii, sunt foarte la modă, sunt practice și pot rezolva problema cadourilor pentru Sfântul Nicolae. Materialul plin și buzunarele extrem de practice, fac sacoșa să fie combinația perfectă între o geantă și o sacosă din pânză. Mai ales că poate fi umplută cu alte cadouri, în spiritul Moșului. Cadouri care ne măresc glicemia, dar ne fac fericiți.

Sacoșa Condimente este un cadou picant, bine asezonat, pentru o iubitoare a gastronomiei sau pentru cei îndrăgostiți pur si simplu, de culorile puternice și vibrante pe care le are sacoșa.

Sacoșa Nasturi – Este un cadou care te va face să arăți fabulos și în ipostaza de cumpărături. Plus că vei reuși să ii induci pe toți în eroare cu acest model original.

4. Cana Good Girl – Este un cadou potrivit pentru fete mai mari sau mai mici, o invitație pentru a concluziona singure, dacă își merită cadourile anul ăsta sau nu. Își vor savura cafeaua sau ceaiul, în fiecare dimineață pâna la Crăciun, gândindu-se la cadouri. „Yes, I’ve been a good girl.” Poate până la urmă vor crede și ele. Oricum o cană haioasă bună si pentru micile cadouri pentru birou.

5. Tricou adult – Sărbătorile de iarnă și mai ales cea de Moș Nicolae, ne aduc aminte de vremurile cănd eram copii. Ne curățam atenți cizmulițele și tremuram de emoție să nu afle moșul căt am fost de cuminți. Fiecare etapă a vieții e frumoasă, însă uneori îți dorești să evadezi puțin din cotodian, nu-i așa? Pentru zilele în care tânjești către dulcea copilărie, am creat acest tricou, pe care să-l îmbraci în așteptarea Moșului Nicolae.

Alt cadou haios poate fi un Tricou Pijama – Acest tricou este cadoul perfect pentru o persoana pretențioasă când vine vorba de îmbrăcăminte, iar pijamalele haioase sunt perfecte, ca idei de cadouri de Moș Nicolae. Tricoul îi va ține de cald în nopțile răcoroase de iarnă, sau îl va ajuta să fie senzația petrecerii.

Sperăm că ideile noastre de cadouri au fost de folos și au contribuit la declanșarea magiei sărbătorilor de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *