5 idei de cadouri aniversare

De câte ori este ziua ta ai parte de multe bucurii, devii o vedetă în cercul tău de prieteni, familia își amintește brusc ce copil bun ești și ai parte de o grămadă de cadouri. De la un an la altul, încerci să-ți aduci aminte ce ai primit și de la cine… Nu reușești întotdeauna. Si atunci, de ce, când ai ocazia la rândul tău, să faci cadouri, să nu încerci unele memorabile sau cel puțin originale, cu care să rămâi în amintirea sărbătoritului.
Te-ai decis să încerci să fii original, în limita unui buget destul de redus, dar vrei să faci totuși impresie? Cănile pentru ziua de nastere a unui prieten, cu luna nasterii sunt cele mai cool pentru a fi oferite cadou! Înveselește-i ziua prietenului tău/ prietenei tale nascut/e în luna ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie sau decembrie, cu o cană cu un mesaj creat special pentru ea/el, ca acesta să-și amintească cu drag de tine. Cel puțin până nu sparge cana…., dar  oricum și cioburile aduc folos…
Echipa Coolori îți propune o listă de cadouri aniversare inedite, sub forma unor căni din ceramică, amuzante, datorită mesajelor haioase, de-a dreptul inspiraționale, pe care le conțin. Cu ele vei reuși, indiferent cine este destinatarul cadoului, cănile personalizate vor fi un dar potrivit oricărei ocazii.
1. Cană aniversare cu luna nasterii Queens / Kings are born in – Cănile sunt întotdeauna cadourile care te salvează din orice situație. Sunt haioase, utile și au amprenta celui care le face cadou. Fă-i cadou prietenei / prietenului tău această cană cu mesaj declarativ, care va spune multe despre admirația ta față de sărbătorită. Mai ales dacă, aceasta are personalitate și este foarte sigură pe ea. Vrea nu vrea, de căte ori își va savura băutura preferată își va aduce aminte de la cine a primit-o și cine știe să o prețuiască la adevărata valoare.

2. Cană aniversare cu luna nasterii I hate being sexy but I was born in … so I can’t help it – Mesajul colorat și plin de umor de pe această cană îi va face sărbătoritului mare plăcere. Un cadou cool pentru un sărbătorit cool. Vă veți aminti de momentele frumoase de câte ori veți savura cafeaua împreună! Cum ai putea să spui nu, unei căni de cafea atât de sexy?

3. Cană aniversare cu luna nasterii Real men are born in – Cănile reprezintă întotdeauna un cadou care te poate scoate din impas, atunci când nu știi ce altceva ai putea să iei. Fie că alege cafeaua sau ceaiul, cana este întotdeauna prima opțiune, iar atunci când este vorba de un macho man, cu siguranță o cană astfel inscripționată îl va face să zâmbească, plin de încredere, de căte ori își va savura băutura preferată.
Variațiuni ale aceluiași mesaj de încredere în sine, sunt în varianta masculină Cana aniversare cu luna nașterii Băieții buni sunt născuți în, iar în varianta feminină Cana aniversare cu luna nașterii Fetele cu talent sunt născute în …. Ambii își vor savura cafeaua, conștienți de efectul mesajului, dar defilând enigmatic, ca și cum nu ar ști despre ce este vorba.

4. Cană aniversare cu luna nasterii All men / women are created equal-but only the best are born in – Cănile sunt un cadou simbolic, dar în același timp sunt un cadou util și plăcut. Ele sunt obiecte folosite zilnic pentru cafea, ceai sau orice altceva de băut. Dacă alegi pentru tine sau vrei să faci cadou o cană, îți sugerez să le alegi pe cele personalizate, cum sunt cănile aniversare legate de luna nașterii. Cafeaua are un gust mai bun lângă un mesaj plin de umor, care va înveseli orice adunare. Exită o varianta feminină și două masculine, a doua având mesajul fara semnul zodiacal.

5. Cană din colectia Zodiac – Luna nașterii și semnul zodiacal poate spune extrem de multe despre cel căruia / căreia îi vei face cadoul. De exemplu o cană pentru Zodia Rac, ne va aduce aminte că este vorba de o persoană capricioasă și dificilă, ale cărui dorințe sunt greu de îndeplinit. O cană pentru Zodia Gemeni, ne anunță ca acestora le face plăcere să petreacă timpul în compania prietenilor și a celor dragi. Iar criticii din Zodia Fecioară au spirit practic și s-ar putea să le placă un schimb de idei, lângă o ceașcă de cafea. Noroc cu numitorul comun pentru aceste cazuri: o cafea fierbinte și aromată!
Sigur veți reuși să alegeți cănile potrivite din selecția noastră de cadouri aniversare inedite, iar mesajele haioase vor înveseli momentul cadoului, asigurându-vă micul momentul de glorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *