5 idei de cadouri amuzante cu care sa-ti surprinzi prietenii

Ai mulți prieteni și ai vrea să fii atent la toate onomasticile și zilele lor de naștere. Așa că ți-ai făcut o listă cu remindere pentru fiecare persoană și ți-ai dori ca fiecăruia sa îi poți face un cadou deosebit. Din păcate nu ai nici timp, nici imaginație și de cele mai multe ori nici fonduri, pentru a onora toată lista. Există multe moduri prin care îi poți ura unui prieten “La multi ani!”. De cele mai multe ori un cadou amuzant, personalizat, care să surprindă, este rețeta unui zâmbet de fericire. Dacă îți dorești să faci niște cadouri amuzante și ești în pană de idei, noi echipa coolori.ro venim cu  wishlist-ul potrivit, în ajutorul tău.       1. Hanorace – Afară se face din ce în ce mai frig, soarele si căldura ne părăsesc câte puțin în fiecare zi, iar noi ne căutăm disperați hainele mai groase, pe care le-am abandonat în mare dezordine primăvara trecută. Ce de mare ajutor ar fi un cadou sub forma unui hanorac moale și pufos. Cu el te-ai încălzi în serile de toamnă, când poate te prinde seara mai târziu pe drumuri sau la vreo terasă.

 • Hanorac Limited Edition – Un hanorac haios, stil marsupiu cu glugă și șnur, bun pentru ieșirile în gașcă.
 • Hanorac Captain Awesome – De data aceasta este vorba de un hanorac dedicat persoanelor masculine care fac sport și se cred puternice.
 • Hanorac House Targaryen – Se întâmplă să aveți printre prieteni fani Games of Thrones? Atunci hanoracul le va veni mănușă, iar dacă este vorba de o fană, cel mai potrivit ar fi un hanorac Mother of Dragons, eventual pe roșu.

            

 1. Portfarduri – Portfardurile sunt un must have pentru orice persoană cochetă sau în general, pentru că femeile au nevoie de foarte multe lucruri și nu se știe niciodată…. Nu ocupă mult loc și pot sta la fel de bine și într-o geanta elegantă dar și într-un rucsac. Portfardurile sunt personalizate prin imprimare policromie și sunt prevăzute cu fermoar metalic pentru a-ți ține produsele de machiaj căt mai bine.
 • Portfard Pisici – Această combinație între un portfard și un print cu animaluțe adorabile va fi un cadou plăcut pentru o iubitoare de pisici.
 • Portfard Moments not things – Dacă ai pe cineva despre care crezi că este cool și nu se lasă impresionat de orice, atunci portfardul cu acest citat va fi excelent ales. De ce să colecționezi lucruri când poți colecționa momente?
 • Portfard emojiUn portfard cu personalitate care se pliaza după starea ta, puțin machiaj nu strică.

            

 1. TricouriDacă vrei să fii sigur că nu greșesti când faci un cadou, atunci tricourile sunt o alegere perfecta. Nimeni nu are niciodată destule și se pot purta oriunde, la sport, la concerte, la party, la plimbare… Contează doar imaginația și mesajul corect.
 • Tricou Cool – Dacă îți plac pisicile mai mult decât oamenii, atunci acest tricou exprimă exact ceea ce dorești. Îl poti oferi cadou prietenei dacă împartășește aceleași gănduri ca și tine.-
 • Tricou Dogs – Sunt persoane care consideră câinii ca cele mai iubitoare și credincioase animale (chiar și dintre oameni). Pentru ei există tricouri de acest gen.
 • Tricou The head – Un tricou plin de culoare, perfect pentru o persoană plină de vitalitate.
 • Tricou Music – Un tricou perfect pentru iubitorii de muzică și concerte, pentru care în zilele lungi de vară, muzica e totul.
 • Tricou Not a morning person – Este ideal pentru prietenii care au umor și care nu iubesc dimineața devreme.
 1. Căni – Cănile sunt cadouri haioase și utile în același timp, în plus prietenii tăi iși vor aminti de tine de câte ori iși vor bea cafeaua.
 • Cana Facebook – Arată-i prietenului tău de ziua lui, că valorează ceva mai mult decât o simplă postare pe facebook.
 • Cana Meow or Never -. Este o cană cu umor pisicesc pentru prietenii tăi iubitori de animaluțe.
 • Cana handsome – Este creată special pentru prietenul/prietena care arată bine indiferent de situație.

              

 1. Felicitări– Da, nimic mai banal decăt o felicitare. Dar ce mod mai bun există pentru a-i spune prietenului tău cât de uimitor este? E mult mai bine să comunici în scris pentru ca dovada apre

  cierii tale să se păstreze mai mult timp.

 • Felicitare a friend – Câteva cuvinte potrivite pe care i le poți adresa unui prieten de ziua lui.
 • Felicitare să ai o zi – O felicitare haioasă prin care te oferi să iți ajuți prietenul sa bifeze tot ce e pe listă.
 • Felicitare Happy Birthday – O felicitare simplă, un mod frumos de a spune unui prieten pur și simplu: La multi ani!
Sper că ideile noastre te vor ajuta să alegi cadouri amuzante și surprinzătoare pentru prietenii tăi și să obții  numai zâmbete de mulțumire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *