10 idei de cadouri pentru Zodia Scorpionului

Între 23 octombrie – 21 noiembrie ne aflăm în plină zodie a Scorpionului și sigur aveți prieteni sau cunoștințe în această zodie. Pe scurt Scorpionul este un semn de apa și este dominat de planeta Pluton și Marte. Cunoscând zodia sărbătoritului, alegerea cadoului ar trebui să fie simplă. Asta doar dacă nu știi povestea, care spune ca un scorpion nu se simte bine, până nu te înțeapă… Și asta te face să ai unele reticențe, pentru că dacă e vorba de un scorpion, nu știi niciodată ce o să pățești.
 • Mai întâi, un scorpion e greu de cunoscut, dar și imposibil de uitat. Sunt introvertiți, dar pot socializa precum un extrovert.
 • Apoi, scorpionul este unul dintre cele mai realiste și carismatice semne zodiacale.
 • Le place adevărul. Nu contează cât de dureros este, iar prostia altora îi irită extrem de tare. Dacă ți-au făcut un compliment, poți să-i crezi pe cuvânt, sunt foarte sinceri.
 • Niciodată nu vei reuși să manipulezi un scorpion, sunt maeștrii psihologiei inverse.
 • Să nu îl întrebi ce anume isi doreste. Scorpionul nu se crede centrul universului, dar vrea să fie prețuit și înțeles și va lua intrebarea drept semn de comoditate.
 • Este o zodie atât de pragmatică, încît unii îi cred materialiști, dar în ciuda acestui lucru, cadourile nu trebuie să fie neapărat scumpe, ci deosebite. Nu sunt deloc impresionați de brandurile exagerat de scumpe, pentru că nu le găsesc justificare.
Așa că, daca ai un/o prieten/ă din zodia Scorpionului și vrei să-i faci un cadou, este recomandat să nu faceţi greşeli, atunci când îi dăruiţi ceva. Nu va ezita să vă spună că nu îi place ce i-aţi adus şi, mai mult, va avea grijă ca de ziua ta, să îți aducă aminte. Plus că ideal ar fi, că atunci când le cumperi un cadou, să aibă impresia ca ți-a luat ceva timp să alegi cadoul. Foloseste-ți toata imaginația și caută acel cadou care să satisfacă temperamentul deosebit al scorpionului, iar dacă nu îți vine nimic în minte, echipa Coolori are câteva sugestii de cadouri, care vor fi pe placul exigentului scorpion.

 1.  Medalion Zodiac Scorpion – Persoanele născute în zodia scorpionului sunt conștiente de valoarea lor și știu să se facă remarcate în mulțime. Scorpionii vor purta cu plăcere accesorii legate de zodia lor, de exemplu un opal, un rubin, un turcoaz sau pur și simplu un medalion cu zodiac. Medalionul va fi un cadou minunat în ambele variante, cu lănțișor argintiu sau lănțișor imitație piele.
 2.  Medalion Copacul Iubirii – Scorpionii sunt îndrăgostiti de mister și esoterism, se dau în vânt după amulete, globuri de cristal si accesorii cu simbolistica magică. Ei abordează dragostea din punct de vedere emoțional, se gândesc la povești de dragoste și au sentimente puternice legate de familie. Așa că un medalion Copacul iubirii, în culorile lor preferate (roșu-purpuriu), le va da impresia că ai ales cadoul special pentru ei.
 3.  Hanorac Dark side – Dacă ai dori să caracterizezi pe scurt, nativii acestei zodii, ai putea spune ca sunt

  definiti de cuvantul „mister”. Acesta pluteste în jurul lor ca o aură și funcționează de multe ori ca un zid de aparare. Faimoasa latură întunecată a scorpionului va fi flatată de acest hanorac cu aluzie directă. Pentru că ei spre deosebire de alte zodii își cunosc defectele și se mândresc cu ele.

 4.  Tricou Smile – Un tricou foarte reușit, cu un desen special, care ar încânta pe oricine, l-ar primi cadou. Tricoul are amprenta unui dovleac, dănd impresia că ar fi pe dos. Ceea ce e OK. Pentru scorpioni ar fi o oportunitate să intre în legătură cu o vrăjitoare de Halloween, și nu numai…
 5. Tricou the Hand – În același spirit al Halloween-ului, tricoul cu mâna misterioasă care pri

  nde lilieci, pe lună plină, va fi suficient de original, ca să satisfacă gusturile unui scorpion. Dar atenție să nu aiba impresia că îi faceți cadou ce v-a ramas de la Halloween, o faceți pe propria răspundere!

 6. Tricou Witch please – Nu degeaba Halloween-ul se afla la jumătatea zodiei Scorpionului, persoanelor născute în această zodie le plac misterele, personajele întunecate, care îi trezesc fantezia și simțul aventurii. Un tricou cu mesaje despre vrăjitoare va fi ca o mănușă pentru scorpion. Witch, please!
 7.  Portfard Restricted Area – Ce poate fi mai potrivit decât acest portfard pentru o persoană atât de misterioasă precum un Scorpion? Dacă și numărul de telefon i-l afli foarte greu, lucrurile personale vor fi apărate cu atât mai mult. Și ce faci când vrei ca nimeni sa nu se atingă de articolele tale de machiaj? Le ții pe toate într-un portfard cu mesaj…
 8. Hanorac Limits – Scorpionul obsedat de muncă, poate fi un bun organizator și lider, știe să înfrunte

  orice provocare, abordând-o cu pasiune si forță. Nu umblă cu jumătăți de măsura, la el e ori totul, ori nimic. Să îl ajutăm putin să se tempereze, făcându-i cadou acest hanorac confortabil, care să îi aducă aminte ca există totuși limite.

 9. Tablou 3 Wise Monkeys – Scorpionilor le plac cadourile care îi intriga și le solicită inteligența. Acest tablou, variantă redesenată a unui celebru proverb japonez, va fi un cadou care le va satisfice orgoliul. Cele 3 maimuțe semnifică felul în care trebuie să te protejezi de răul din lume (Hear no evil, speak no evil, see no evil).
 10.  Brătari piele – Scorpionii au nevoie de cadouri originale, inedite. Sunt foarte atrași de obiectele din piele naturală, obiecte cu încărcătură istorică, vrăjitorie ori subiecte paranormale. De aceea aceste brățări hand made s-ar putea să le facă o impresie bună, mai ales dacă vă numărați printre puținii lor prieteni.
Sperăm că veți reuși să surprindeți plăcut, pretențioșii scorpioni cu aceste cadouri. Celor mai mulți le place să își savureze singuri plăcerea, așa că vor dori să-și desfacă cadoul mai târziu, încercând să ghicească ce e înăuntru. Deci atenție la ambalaj!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *