10 idei de cadouri pentru zodia Sagetator

Să faci cadouri este un lucru minunat, să primești este și mai bine, iar dacă cadoul a fost ghicit și din suflet, atunci apar premizele unei petreceri reușite. Între 22 noiembrie – 21 decembrie ne vom afla sub semnul Săgetătorului și cum dintre toate zodiile, cei născuți în zodia Săgetătorului au cei mai mulți prieteni, prognoza anunță ploaie de petreceri și cadouri. Pe scurt Săgetătorul este un semn de foc, aflat sub influența lui Jupiter. Are o mare putere de influență asupra celor din jur și este cel care dă sens cuvântului prieteniei, de aceea toată lumea și-l dorește prieten. Întotdeauna, cănd vei fi lângă un nativ săgetător te vei întreba ce are individul/individa ăsta/asta în plus de îi cucerește pe toți? Răspunsul e dat de de caracterul vesel și optimist, de jovialitate, de intuiție si de atitudinea demnă care denotă generozitate și ingeniozitate. Pentru ca să îți fie mai ușor în alegerea cadourilo,r pentru prietenii tăi născuți in această zodie, echipa Coolori îți vine în ajutor cu câteva repere despre Săgetător, și cu o listă de idei de cadouri:
 • Este un aventurier și un călător prin definiție.
 • Adora distracția, îi plac surprizele și are un simț al umorului foarte dezvoltat. Iubește farsele și cadourile amuzante.
 • Știe să se îmbrace bine chiar dacă are un buget limitat.
 • Îi place luxul, dar poate aprecia și lucrurile mărunte
 • Nu va aprecia un accesoriu elegant la adevărata lui valoare, chiar dacă e de firmă, dacă nu se va simți confortabil purtându-l.
 • Nu îi place rutina deloc
 • Sinceritatea nu e punctul lui forte. Iși maschează tristețea prin umor.
 • Își oferă inima la fel de repede, cum te poate trăda.
 • Are o minte foarte deschisă. Este tipul de prieten cu care poți avea aventuri nenumărate, nu neapărat amoroase.
 1.  Medalion Zodiac Săgetător – Sagetătorii țin la aparențe, la părerea celorlalți despre ei și sunt preocupați de imaginea lor în societate. Își cunosc calitățile si influența pe care o au asupra celorlalți. Deci vor purta cu plăcere un medalion cu semnul lor zodiacal, care să anunțe apariția unui arcaș printre noi.
 2.  Tricou Green Arrow – Dacă ai un prieten Sagetător, sigur ai constatat în timp, că nu e chiar un super erou. Într-adevar, acest Sagetător nu e chiar Robin Hood, dar întotdeauna ți se pare cel mai bun tovaraș. Fă-i cadou acest tricou, care îi va face plăcere. Cu atât mai mult cu cât Săgetătorul este Arcașul, a cărui săgeată caută înțelepciunea și libertatea.
 3.  Tricou sport Excuses –Săgetătorul este genul sportiv și sigur pe el în tot ceea ce face. Este o fire independentă, liberă de orice constrângere. Va purta cu plăcere acest tricou haios și colorat, chiar dacă nu ar avea nevoie să slăbească… Puterea bunului exemplu, va atrage atenția si va da un ajutor dezinteresat celorlalți. “Excuses don’t burn calories.”
 4.  Rucsac Ready for the Gym – Rucsacii marca coolori sunt perfecți pentru persoanele sportive sau care doresc să introducă sportul în viața lor. Cu atât mai mult vor fi apreciați de sportivul/sportiva din Săgetător, care vor fi încântați să-l folosească.
 5.  Rucsac Runner Kit – Fiind un aventurier și un pasionat de aer liber și de mișcare prin excelență, un astfel de rucsac, va fi un cadou primit cu entuziasm de orice Săgetător. Îl va folosi mâine la sală, la jogging-ul din weekend sau îl va păstra pentru călătoria următoare.
 6.  Portfard emoji – Un machiaj bine realizat te poate ajuta sa îti ascunzi sentimentele, de aceea e bine să ai mereu un portfard cu tot ce trebuie… Deci, un cadou de-a dreptul șmecher. Săgetătorul își ascunde totdeauna emoțiile sub o mască, niciodată nu o să știi ce găndește, nu poti citi pe fața lui. Trece foarte rapid de la o atitudine serioasă la una glumeață. Niciodată nu vei știi ce simte cu adevărat.
 7. Hanorac Khaleesi– Femeia Săgetător nu are niciun fel de respect pentru bărbații slabi. Este o amazoană pe care nici dragostea nu o va îmbânzi total. Femeia Săgetător câștigă cu ușurință admiratori datorită popularității sale. Fă cadou acest hanorac deosebit unei persoane, căreia îi place să fie în mijlocul evenimentelor și al oamenilor. “I am not a princess I am a Khaleesi”, precum ar spune fanii GT.
 8. Hanorac Limits – Dacă ai un prieten Săgetator, adevărat reprezentant al zodiei, atunci acest hanorac va fi cadoul perfect. Săgetătorii nu au limite atunci cand se concentrează asupra unui țel. Nu vor încerca sa înșele, să calce strâmb, dar nu se vor abate de la a-și îndeplini scopurile. Știu să meargă înainte întotdeauna. Își țin viața personală în privat și nu se stresează pentru nimeni în mod special.
 9. Hanorac Geek – Educația joacă un rol important în evoluția unui săgetător, de aceea va acorda o importanță deosebită studiului. Precoce si curios, va fi un copil interesat să-și lărgească câmpul de cunoștinte. Motiv pentru care, va avea și el, partea lui de răutați din partea colegilor, care-l vor considera un tocilar. Informațiile vor fi pentru el, binevenite, indiferent de domeniu. Și indiferent de atitudinea celorlalți, el va face tot cum consideră de cuviință. Poți să-i faci cadou acest tricou de geek, pe care el îl va purta cu mândrie, adică “Geek aka fucking smart.
 10. Sacosa Outfit – Sacoșele acestea din bumbac, imprimate sunt trendy și considerate foarte cool. În mod special, aceasta va fi cadou potrivit pentru o sagetătoare relaxată, iubitoare de shopping. Săgetătoarele se vor simți bine arătându-le celorlalți ca nu au nici o grijă. Nu de alta dar asta le e firea. Săgetătorii chiar și atunci când nu prea mai au speranțe, tot găsesc un motiv să zâmbească. “Stress does not go with my outfit!
Sagetătorii nu sunt firi facile, pozitive și opimiste, și poate ar trebui să învățăm noi câte ceva din idealismul lor. Viața are și părți bune. Iar unele din ele sunt cele în care vă sărbătoriți prietenii, pentru care sperăm că lista noastră de cadouri a fost de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *