10 idei de cadouri pentru iubitorii de sport

E greu să te hotărăști când ai de luat cadouri pentru prieteni, dar și mai greu pentru simpli cunoscuți. Există și cazuri fericite, când aceștia sunt iubitori de mișcare sau practicanți de diverse sporturi. Drept urmare te poți orienta, în știință de cauză sau nu, către ceva legat de echipamentele sportive sau de accesorii pentru acestea. Echipamentul este foarte important, pentru cei care practică un sport sau merg la sală. E important pentru ei să poarte un echipament sportiv ușor și confortabil. Un echipament cool, colorat și modern te va ajuta să te miști mai ușor. Un echipament nou te va invita, să nu iți mai amâni ședințele și să te duci la sală, unde poți să fii admirată. Sau să ieși la fotbal cu prieteni,i ca să îl încerci mai repede. Așa că echipa coolori te va ajuta cu o listă plină de stil și culoare, cu câteva posibile cadouri, care merg pentru ambele sexe și care să te ajute să rezolvi situația fără foarte mult efort. Păstrează-ți energia pentru sală sau pentru petrecere!
 1.  Tricou No pain No gain – Mersul la sală trebuie să te facă să te simți cât mai confortabil și mai bine. Acest

  cadou trebuie să îi aducă aminte prietenului tău că nu trebuie să își fixeze target-uri de neatins, scopul principal e să nu renunțe la sport și să se simtă bine.

 2.  Tricou LimitsLimits are for the others. Un cadou excelent pentru prietenul tău/prietena ta, ambii ambițioși și iubitori de sport, dar care vor mereu să își testeze limitele. Tricoul le va aduce aminte, că performanța la vârsta lor, merge mereu mână în mâna cu amuzamentul și distracția.
 3.  Tricou Cardio freakLoving every single drop of sweat. Sportul este unul din pașii importanți spre o sănatate și un corp de invidiat. De aceea e bine să vă invitați prietenii să faceți sport împreună (sală, jogging, football…). Chiar și făcându-le cadou un tricou, cu mesajul potrivit.
 4.  Tricou Don’t stopDon’t stop when it hurts, stop when you’re done. Un tricou modern, în culori vii și cu un mesaj motivant, un cadou manușă. Să transpirăm împreună la sală! Și pentru asta trebuie să aveți cât mai multe tricouri, să le puteți schimba…
 5. Tricou ExcusesExcuses don’t burn calories. Acest tricou poate fi un cadou inspirațional, pentru cei care

  merg la sală pentru a slăbi. Cu alte cuvinte pentru cei care au speriat puțin cântarul și acum iși fac mea culpa alergând pe bandă. Foarte bine! Sportul sub orice forma și din orice motiv, înseamnă sănatate.

 6. Tricou Pain-Pride – Pain is temporary, pride is for ever. Tricoul Pain-Pride poate fi un cadou destinat oricărui iubitor de sport, dar mai ales celor care aleg să facă performanță și speră să facă istorie în domeniu. Orice efort făcut astăzi, se va regăsi în succesele de mâine.
 7. Hanorac Pain is weaknessPain is weakness living the body. Dacă ai un prieten ambițios, care este debutant în mersul la sală, e bine să îl încurajezi cu sfaturi din experiența proprie. Adică, e bine să îți fie mai întâi greu, ca să-ți fie bine mai târziu.
 8. Rucsac Ready for the gym – Rucsacii marca coolori sunt perfecți pentru persoanele sportive, sau care

  doresc să introducă sportul în viața lor. Rucsacul pentru sală îl poti face cadou unui prieten, despre care știi că va fi mai mult decât încântat să îl folosească. Și poate textul va arăta entuziasmul viitorului posesor față de sport. Pe aceeași temă, există varianta Rucsac Gym Kit, care îl poate motiva pe prietenul/prietena ta să meargă mai des la sală. La fel Rucsacul pentru fitness, îl poți face cadou unei prietene despre care știi că va fi mai mult decât încântată să îl folosească. El poate fi un real ajutor pentru motivarea acesteia de a frecventa sala de fitness.

 9.  Rucsac Tenis Kit – Tenisul este unul dintre cele mai elegante sporturi ale lumii. Ai un prieten care iubește tenisul? Indiferent dacă practică tenisul ca profesionist, ca amator sau pur și simplu adoră să îl privească, acest rucsac va fi un cadou bine primit. Fotbalul rămâne sportul nostru cu cei mai mulți fani . Dacă prietenul tău iubește fotbalul, fă-i cadou acest tip de rucsac, Rucsac Football Kit, să îl folosească atu

  nci când iese cu prietenii.

 10. Tablou Retro Bicycle – Ai un prieten pasionat de biciclete? Sau unul care a redescoperit mijlocul de transport preferat din copilărie? Îi place să meargă la serviciu sau poate la școală cu bicicleta? Fă-i cadou acest tablou și arată-i varianta istorică a acesteia.
Sperăm că lista noastră cu idei, vă va ajuta să gasiți acele cadouri pentru suflet și trup, care să-i surprindă plăcut pe prietenii voștri iubitori de sport.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *