10 idei de cadouri pentru iubitorii de caini, pisici si alte animale

De cele mai multe ori atunci când faci un cadou, nu este important cât de scump este cadoul, mai mult contează mesajele transmise, de prietenie, de apreciere, de recunoștință, de iubire… Dacă persoana căreia vrei să-i faci un cadou, îndrăgește animalele, atunci misiunea ta este mult mai ușoară. Cunoști o persoană iubitoare de animale și nu ai idee ce ai putea să-i faci cadou? Echipa coolori îndrăgește animaluțele de companie, drept care îți poate oferi o listă de idei de cadouri haioase și cu suflet, care să se potrivească tuturor iubitorilor de patrupede și nu numai.

  1.  Tricou Home – Dacă ai un prieten care îndrăgește pisicile și crede că viața e mai frumoasă când miaună o pisică în casă, acest tricou va fi cel mai frumos cadou. Dacă sunetele pisicii îi amintesc de casă, dacă nu poate pleca o săptămână de acasă, pentru că nu are cu cine lăsa pisica, dacă se trezește și în weekend la 7 dimineața pentru că felina vrea de mâncare… Atunci tricoul acesta îl reprezintă, cu siguranță!
  2.  Cana Meow or never – Pisica ta știe! Meow este momentul cel mai potrivit de a savura o cafea bună. Cănile ceramice imprimate pe ambele fețe, sunt un cadou frumos pentru oricine, iar în această variantă un cadou special pentru iubitorii de pisici. Cana va înveseli dimineațile, cănd îți vei savura ceaiul sau cafeaua, în timp ce pisicuța ta își va spune povestea, torcând la picioarele tale.
  3. Medalion Dragoste de pisică – Cine nu îndragește un animaluț alintat? Oricât ai vrea, nu poți să ignori o pisică adorabilă care toarce și îți dă dovezi de iubire. Pe scurt, pisicile ne fac viața mai frumoasă. Acest medalion este creat special, pentru a face fericit orice iubitor de pisici. Se poate asorta ușor la orice ținută și mai ales la zâmbetul din inimă, din partea celui care îl primește.
  4.  Sacoșă pânză pisică – Oferă cadou această sacoșă, unei prietene careia îi plac pisicile. Cu siguranță o să îi placă și această necuvântătoare cu ochii mari, care și-a lăsat amprentele pe sacoșă. Este ideală pentru anotimpurile călduroase, întrucât poate fi folosită inclusiv pentru plajă sau piscină. Sau pur și simplu pentru shopping. Alege culoarea potrivită si fă-o cadou!
  5.  Tricou Woof – Persoanele care au câini vor întelege exact despre ce e vorba, nu-i așa? “You had me at woof!” Toți stăpânii de animale sunt mândri de patrupedele lor, astfel că majoritatea vor fi încântați să poarte un tricou, pe care să apară imprimat cel mai bun prieten al lor… Chiar dacă nu îl vor putea purta peste tot, tricoul va fi ideal pentru plimbările cu animaluțul prin parc, pentru jogging sau pur și simplu pentru a-l purta prin casă.
  6.  Medalion Pasărele – Animaluțele sunt de multe ori prietenii noștri dragi și cu ei ne salvăm momentele de singurătate, ne jucăm și împărtășim cu ei multe momente de veselie. Spectaculoasele pasări sunt și ele, obiectul dragostei multor oameni. Împănatele au chiar și o zi națională a lor, și o activitate englezească, des practicată de vorbitorii de limba engleză (birdwatching). Integrate în acest medalion simplu, pot constitui un cadou frumos.
  7.  Medalion Bufnițe – Nu am ști să spunem de ce, dar aceste păsări le par unora chiar adorabile. Nu sunt chiar prietenoase, dar unii le îndrăgesc. Iar de când cu bufnițele lui Harry Potter, un val de simpatie s-a îndreptat brusc către ele. Sunt brusc trendy și le găsim imprimate pe tricouri, perne, pijamale și multe alte articole de îmbrăcăminte. Puse în acest medalion haios, sunt un cadou excelent, care va avea succes.
  8.  Tablou bufnițe – Pasiunea pentru bufnițe este destul de nouă. Din animale mitologice misterioase, care ascund o profunzime și semnificație aparte, bufnițele s-au reinventat în desenele lui Disney și în filmele cu Harry Potter. Sunt simbolul înțelepciunii și al cunoașterii, și au foarte mult simțul umorului. Tocmai de aceea, acest tablou vesel este un decor foarte potrivit, pentru un cuplu de iubitori de animale.
  9.  Tablou Toucan – Pentru iubitorii de animale exotice, acest tablou poate fi integrat ușor în decorul unei case. Este vorba de un tucan, o pasăre din America Centrala si de Sud, ce are un cioc lung și puternic, și un piept colorat. Tucanul este un animăluț de companie, care nu face scandal cât un papagal, dar este afectuos și sociabil, și are un aspect inedit.
  10.  Cana work hard for my hamster – Daca prietenul tău iubitor de animale, are și un simț al umorului special, această cană de-a dreptul șmecheră, va fi un cadou deosebit. Iubitorii de pisici, câini, hamsteri, sau de orice alt animal, vor primi cu drag cana, o vor lua la locul de muncă, să le aducă aminte că sunt așteptați cu nerăbdare acasă, de animaluțele de companie. Cana “I work hard so my hamster can live a better life”.
Înțelegem de ce iubiți animalele. Ele pot fi, de multe ori, mai înțelegătoare decât oamenii. De aceea, sperăm că lista noastră de cadouri să îți fie de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *