10 idei de cadouri pentru fetita ta

 Dintre toate cadourile pe care le am avut de făcut, cel mai greu au fost deciziile legate de fetița mea. Întotdeauna a avut prea multe rochițe, pentru ca pâna la urmă, la joacă, să prefere tot o salopetă. A avut mereu o tonă de păpuși de care uita, în schimb nu vroia să renunțe la veșnicul ursuleț… În plus copii cresc foarte repede si jucăriile ca și hainele, rămân mici… Iar dacă îi întrebi ce vor, e foarte greu să mai dai înapoi…, și nu tot ce vor ei, e și bine pentru ei. Am repetat această ipostază, gen Mission impossible, pâna când am luat hotărârea, să îi fac cadouri după inima mea, de câte ori am ocazia, fără să mai aștept onomastica sau ziua de naștere. Repetiția este mama învățăturii, iar eu am realizat că cel mai mult îi plac surprizele și cadourile distractive. Și, în general, copiii nu s-au schimbat, sunt la fel ca pe vremea noastră, vor să fie iubiți și problemele lor să fie luate în serios. Se bucură de orice primesc, mai ales când cadoul vine de la prima prietenă – mama. Echipa Coolori are o relație specială cu copii și înțelege mamicile și dorința lor de a-și face fetițele fericite. De aceea mi-au oferit, căteva din ideile lor de cadouri speciale pentru fetițe de mamici.

1. Tricou copii – Little princess – Este un tricou delicios pentru o prințesă alintată și anume “Mammy s little princess”. Alte declarații sunt de prisos, se înțeleg perfect sentimentele tale. Iar dacă fetiței tale îi plac poveștile și pisicile, te-ai scos. Coroana de prințesă în lumea pisicilor tocmai este vacantă. Tricou copii -A fost odată – O prințesă nu se poate mulumi cu un singur tricou. Mai ales dacă face sport sau se joacă toată ziua. A fost odată ca niciodată o mică printesă pe nume…. Un început frumos, într-o poveste fără sfârșit. Tricoul se personalizează cu numele prințesei. Tricou copii Super happy – Este un tricou despre toți copii din lume. Pentru fetița ta acest lucru depinde mai ales de tine. Iar acest tricou în diverse culori, are mari șanse să devină poate, preferatul ei. 2. Pachet Copii – Cu acest pachet îti propun să participi la cel mai interesant proiect pe care si tu, si fetița ta, să nu-l uitați curând. Copilul devine creativ și își decorează cu propriile mâini cele doua tricouri, iar tu îl ajuti să le finalizeze, folosind doar fierul de calcat. Pentru mai multe detalii și instrucțiuni, vizitați blogul nostru.

3. Portfard Enjoy the little things – Foarte cool și pe placul fetițelor cochete (de toate vârstele) sunt portfardurile. Nu contează ce își pun în ele, farduri, bijuterii, sau alte lucruri mici și foarte importante pentru ele, contează că își pot apăra astfel lumea lor secretă. Dar contează culoarea, desenul și mesajul. Portfard Pisici – O combinație reușită între un portfard și un print cu aceste animaluțe adorabile nu poate altfel decat reusită, nu-i așa? Va urma multă pisiceală iar fetița va toarce ca o pisică de plăcere. Pentru că vorba ei pâna la urmă “miau tot ce vreau!” Portfard Selfie Kit – Dacă fetița ta este artistă în devenire și profită de toate telefoanele din familie (poate chiar de al ei dacă are varsta) pentru a-si face un selfie, acest caou îi va dovedi, că este luată în serios. Este portfardul ideal, în care să iși păstreză toate produsele de care ar avea nevoie.

 4. Medalion Zbor – Medalioanele sunt cadouri pe care nici o fetiță nu le va refuza vreodată, la nici o vârstă. Fetițelor le plac lucrurile frumoase și strălucitoare, gen margele, bijuterii… Niciodată nu vor fi destule, moda se schimbă… Fetițele iubesc originalitatea, vor sa fie unice, iar medalioane colorate și jucăușe vor învioara orice ținută. Foarte cool este Medalionul Dans, potrivit unei fetițe vesele și pline de viață. Iar Medalionul Dragoste de pisică arată genial și este un cadou excelent pentru o micuță iubitoare de pisici.  5. Sticker nume Camera – Camera unei fetițe merită sa fie cât mai frumos decorată. Iar aceste stickere ne vor ajuta să le personalizam camera cu numele lor și să le dăm impresia de unicitate. Totodată le vom ambiționa să aibă grijă de camera lor. Un alt sticker deosebit cu care putem personaliza camera unei fetițe este Stickerul nume fluturaș. Acesta se poate lipi pe un perete, completând astfel decorul existent. Decizia asupra culorii și mărimii stickerului îți aparține. Sticker Minion Heads – Dacă fetiței tale îi plac desenele animate, nu vei da greș cu acest autocolant. Alege culoarea potrivită și bucurați-vă de rezultat! Datorită privilor curioase ale acestor adorabili minion, camera fetiței va părea, cu siguranță, mai plină de viată.

 6. Autocolant Floral #3 – Dacă fetița ta dă semne de nemultumire în legatură cu camera sau spațiul ei de lucru (joacă), atunci trebuie să redecorezi de urgență. Fericirea unui copil este legată de spațiul lui privat, de locul unde se joacă și își construiește poveștile. Soluția perfectă este alegerea unuia din autocolantele florale, cu care vei obține ușor un nou look . Ele se aplică în funcție de fantezie, pe birou, pe mese, dulapuri, laptop-uri…  7. Set 4 stickere fluturi – Ce faci cănd micuța mofturoasă s-a plictisit de unele din obiectele de joacă sau de lucru? Nu s-au învechit, deci nu trebuie schimbate, dar nu îi mai plac, ca atunci când le-a primit. Soluția intermediară (pâna cumperi altele), dar foarte cool, sunt seturile de 4 stickere, rotunde și în două mărimi. Ele pot fi lipite pe orice suprafață și vor da nota de culoare necesară, unui nou zâmbet din partea copilului.

8. Tablou Bufnițe – Tablourile personalizează fericit camera unui copil. Pe birou sau pe perete, ele vor fi piese de rezistență în crearea unui spațiu primitor.Fetiței mele de când cu Harry Potter, îi plac bufnițele. Medalioane, statuete, jucării, orice…. Așa că am rezolvat problema cu acest tablou cu 3 bufnițe simpatico. Culorile vii împreuna cu rama simplă și elegantă vor anima spațiul în care va fi așezat. Tablou Floral – Dacă fetița d-voastră nu este pasionată de vreun animal, atunci va puteți orienta spre un tablou cu flori cât mai colorate, pentru un efect înviorător. Îi veți putea povesti celei mici, că margareta este un simbol al simplității, al sorții, al dragostei și al idealismului. Sigur nu se mai despărți de el.  9. Șorț Dancing – Relația dintre mama și fiică se consolidează mai ales când au de făcut lucruri împreună. Fetițelor le plac în mod deosebit jocurile legate de activitățile gastronomice. Transformă jocul în realitate și fă-i cadou acest șorț de bucătărie. Îl va purta de câte ori va vrea să stea lângă tine în bucătărie, iar dacă se plictisește, puteți dansa împreună între 2 feluri de mancare.  10. Sacosa fructe – Îți vei da seama încă de când e mică, dacă fetița ta va fi pasionată de shopping sau nu. Dacă îi place să meargă cu tine la cumpărături, sentința e clară. Fă-i cadou această sacoșă veselă, colorată și fashion, în acelasi timp! Va ieși în evidență și se va simți la fel de importantă ca tine. Vom ști că toate aceste cadouri vor avea rezultatul scontat, dacă fețitele voastre le vor asorta cu un zâmbet din toată inima. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *