10 idei de cadouri pentru copii la început de scoala

 A venit toamna și principala grijă a părinților a devenit începutul școlii și grămada de probleme legată de copiii mari sau mici. Se scot listele făcute cu grijă din timp, se face un update la cele de anul trecut și în general toată lumea se crizează. Pe langă cumpărăturile legate de rechizite, de ghiozdane sau rucsacuri, de hăinuțe, de un aranjament nou al camerei ca pentru un nou început, este vorba de stabilirea unei noi rutine și a unui nou orar. Prima zi de școală trebuie să fie cool, un succes care să îi ajute pe copii în cursa care va urma. Având în vedere inutilitatea sfaturilor din experiențe anterioare, cred că mai util ar fi să vă ajutăm cu câteva idei de cadouri inteligente, cu care ați putea sa vă motivați copiii la început de an școlar și să destindeți atmosfera în familie:

1. Stickere creative – Dacă te-ai hotărât să redecorezi camera copiilor, autocolantele te vor ajuta să faci adevărate minuni. Efectul va fi înviorător, iar copii se vor simți importanți mai ales dacă îi implicăm în luarea deciziiilor. ”Unde le punem?”, ”Ce culoare să aibă?”, ”Mat sau lucios?”. În afara aplicării pe dulapuri, autocolantele dau un efect deosebit pe birouri, putând defini spațiul de lucru al copilului sau ca pad pentru cei mai mari. De aceea pentru o atmosferă mai colorată, aș alege un autocolant cu săgeți roșii. Un mare avantaj al stickerelor este chiar faptul că se dezlipesc și se lipesc ușor, iar cel mic va avea toate șansele astfel să nu se plictisească de camera sa.

2. Tablouri – Indiferent dacă sunt cu mesaj, cu ilustrații sau reproduceri celebre, tablourile pot personaliza spațiul de lucru, creând o atmosferă placută pentru copilul tău. Așa că îi poți face cadou ceva de genul unui tablou Science sau poate ceva mai mobilizator gen tablou Cap și minte. Sau poate ceva personalizat cum este un tablou Grunge Text. Tablourile vor înveseli camera celui mic instantaneu, îl vor distra și inspira. De asemenea, procesul de cumpărare este unul în care îi poți implica cu succes legat de culori, mesaje, unde le amplasați etc., iar cel mic va avea sentimentul că este din ce în ce mai implicat în decorarea propriei camere. În plus, tablourile canvas cu mesaj sunt și o variantă economică și ușor de schimbat. Fără costuri mari, pot alege să schimb tablourile din timp în timp cu altele noi, pentru a mă asigura că cel mic nu se plictisește de camera sa.

3. Căni – Pentru efecte cool, cănile folosire fie per se, fie pe post de suporturi de creioane, carioci, pensule, etc. au și utilitate și succes garantat în ceea ce-l privește pe cel mic. Mie îmi plac cele precum Cana house Stark  sau Cana house Targaryen, cănile tip Game of Thrones. Dar și cănile cu mesaje haioase vor fi foarte populare și îl vor distra cu siguranță pe copilul tău. 4. Tricouri – Tricourile sunt cadourile pe care cei mari sau mici le apreciază întotdeauna. Sunt utile și comode și cu ele ne putem crea imaginea pe care ne-o dorim. Un tricou te poate ajuta să ieși din anonimat, să te exprimi sau să te alături unui grup de fani. Tricourile pot fi personalizate în funcție de dorințele copilului sau pot fi pur și simplu amuzante, gen Cool la fel ca tata  sau Micul Gentleman sau pentru cei mai mari, tricou Smiley.

5. Tricouri sport – Cu tricourile veți rezolva și problema orelor de sport sau de joacă, unde copilul sigur vrea să dea bine pe lânga colegii și colegele sale. În plus tricourile sunt din bumbac și au design-ul rezistent. Mie imi plac cele cu mesaje mai reținute gen tricou No Pain no Gain sau tricou Limits. O veste foarte bună ține și de raportul calitate-preț, tricourile de bumbac Coolori având și un preț foarte accesibil. Unde mai pui că selecția cuprinde și variante haioase sau deosebit de dulci, așa că noi zicem să nu vă limitați la unul singur, ci să alegeți o multitudine pentru ca cel mic sau cea mică să fie mereu original(ă) și să iasă în evidență printre colegii de clasă.

6. Rucsac ready for the gym – Pentru mersul la școală sigur că ați ales cu grijă nu unul, ci poate două rucsacuri. Solide, colorate moderat, dar cu multe buzunare. Sau poate ați ales, la recomandările specialiștilor, un ghiozdan classic gen servietă. E OK. Dar pentru mai puțină rigiditate, gândiți-vă și la un rucsac ușor pe care să-l ia cu el la sport sau în drumurile mai scurte (vizite, antrenamente, spectacole). 7. Tricouri fani – Când nu aveți nici o idee despre ce i-ar place copilului d-voastră, aduceți-va aminte ce filme sau cărți îi plac și care sunt eroii lui preferați. Și ați rezolvat problema. Pentru mulți fani problema poate fi rezolvată cu: • Tricouri PokemonTricouri Star WarsTricouri Games of ThronesTricouri cu super eroi gen Wolwerine, Superman, Spiderman, etc..

8. Medalioane– Medalioanele sunt foarte cool în rândul tinerilor și copiilor, ele putând fi tematice în funcție de hobby-uri sau pur și simplu cu scopul de-a provoca o amintire plăcută. Surprindeți-i pe copii d-voastră cu aceste cadouri! • Medalion Bufniță – foarte haios, tocmai bun pentru fanii Harry Potter; • Medalion Zbor colorat – pentru amintirile de vacantă și pur și simplu pentru că este frumos; • Medalion Concert – pentru cei pasionați de muzică; • Medalion Zodiac – Totul trebuie sa aibă un început, iar legătura cu astrele poate începe și așa. Găsiți medalioane pentru orice zodie, în ambele variante cu lănțișor de etal sau piele.

9. Hanorac Winter is coming – Păna la urmă toamna a venit pe bune cu tot alaiul ei de vânt și ploaie. S-a făcut frig dintr-odată, așa că, până când vă găsiți toate hainele groase, achiziționați niște hanorace care vor ocoli ideea de prea înfofolit, dându-le micuților un aer cool. Iar dacă sunt fani Game of Thrones, noi la Coolori avem destule variante de hanorace Game of Thrones din care pot alege. 10. Brățări de piele – Celor mai mici le faci cadou și le spui o poveste despre noroc. Dar sunt haioase și pentru micii mai mari. Sunt oricând un motiv de dialog gen: ”Ce draguț! De ce le porți, aduc noroc?”, apoi se poate ajunge la nume și număr de telefon. Iar pentru hipsterii debutanți sunt un must-have. Sper că v-am ajutat cu aceste sugestii de cadouri pentru început de școală , mai ales că un copil este o ocupație care nu se termină niciodată iar motive de cadouri pentru noi începuturi se vor găsi oricând. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *