10 idei de cadouri pentru colegii de birou

Teoretic, nimic mai plăcut decât sa faci cadouri, mai ales pentru cineva pasionat de shopping ca mine… Practic, m-am dovedit de fiecare dată un dezastru, am intrat în panică și cu toate wishlist-urile nu am fost în stare să fac alegerea potrivită. Și asta mai ales dacă era vorba de colegi de birou pe care de fapt nici nu îi cunoșteam atât de bine.

Pe ultima 100 de metri realizam că:

 • Parfumurile sau cosmeticele sunt totuși lucruri prea personale și gusturile mele nu fac legea;
 • Unele cadouri erau nepotrivite având o tenta puținpersonală;
 • Alte cadouri apelau la simțul umorului care putea să lipsească unora;
 • Iar cele mai multe erau lipsite de pragmatism, inutilitatea investiției fiind evidentă;
 • Chiar și cărțile ca salvare generală nu erau o soluție, degenera în ceva de genul „dă-le mai departe”;
 • Cu hainele era cel mai dificil pentru că îmi făceam sigur dușmani dacă nu nimeream măsura potrivită…
Practic, deși aparent petrec mai mult timp cu colegii de birou decât cu prietenii sau familia, cadoul potrivit pentru colegul sau colega de birou este deosebit de greu de găsit.

Așa că în lipsă totală de inspirație, ne-am adunat întreaga echipa Coolori.ro și am făcut un brainstorming extins pe durata a câteva ore ca să găsim soluții eficiente și sigure pentru a face o bucurie și un cadou drăguț colegului de birou. Și dacă tot am pierdut ceva ore la discuții, dezbateri și întocmiri de liste, am zis să împărtășim lista de idei de cadouri pentru colegii de birou și cu voi. Iar dacă vă este utilă sau găsiți alte idei de adăugat, le așteptăm cu mare mare drag:

 1. Tricouri Game of Thrones – În ziua de astăzi mai toată lumea este fan Game of Thrones, iar apariția unui nou sezon e mai așteptată decât ziua de salariu. Ca urmare, de ce să nu îi cumperi unul dintre tricourile Games of Thrones, ideale pentru fani ca mine și (să sperăm) colegul tău. Dintre tricourile Game of Thrones, preferatul meu este tricoul King in the North. Dacă totuși ești convins că sărbătoritul știe la fel de multe despre Game of Thrones cum știi tu despre tricotat, poți alege un alt tricou haios sau poate chiar un tricou personalizat la comandă. Pe toate le recomandă calitatea, sunt făcute din bumbac, iar desenul e foarte rezistent.
 2. Cutie de bijuterii hand-made pictatăCutiile pentru bijuterii pentru colegele de birou cochete, pot fi o soluție elegantă, cu care nu ai prea mari șanse să dai greș. Nu de alta, dar unei femei nu îi vor ajunge oricum niciodată bijuteriile sau cutiile de bijuterii.
 3. Tablou cu mesaj – O altă idee de cadouri haioase sunt tablourile, potrivite pentru toate gusturile și situațiile. Iar un tablou este ideal și pentru a înveseli biroul colegului sau colegei tale. Foarte inspirat mi s-a părut tabloul stop-start.
 4. Brățară de piele hand-madeBrățările de piele hand-made sunt foarte trendy și o adevărată plăcere pentru hipsteri sau nonconformiști. Poți alege variante mai clasice sau variante mai colorate, în funcție de stilul vestimentar al colegului tău.
 5. Un medalion creativ – O altă idee trendy și simpatică sunt medalioanele pentru fanii Games of Thrones sau pentru medalioanele pentru burlăcițe. Șic sunt și medalioanele cu zodii, preferatul meu fiind medalionul You Know Nothing, varianta cu lanț din piele.
 6. Rucsac haios – Foarte originale și practice sunt și rucsacurile, pentru cei cu gândul mereu la vacanțe. Dar și pentru cei care fac sport sau doar sunt suporteri, probabil kit-ul pentru sportul preferat va avea cel mai mare succes. Doar ce te poate motiva mai mult decât un rucsac care atestă că ești ”ready for gym”?!
 7. Cană haioasă cu mesaj funny – O altă idee sunt cănile care îți pot colora diminețile de la birou și le pot face chiar mai vesele pe cele de luni. Mai ales dacă cu ochii încă mici te întălnești cu un coleg serios cu o cana de genul” Monday is cancelled. GO HOME”.
 8. FelicităriFelicitările pot fi o idee simplă de cadou, dar salvatoare, pentru că mesajul poate crea o legătură emoțională care contează. Sau cel puțin îl poate amuza copios pe destinatar.
 9. Șorțuri de bucătărie haiose – Pentru cei cu simțul umorului, fie că le place să bucatărească, fie doar ca accesoriu de găteală, șorturilesunt un must-have. Și mai ales acum că MasterChefii și Chefii de toate felurile sunt la putere, un șorț haios cu Mother of Dragons va amuza cu siguranță pe oricine.
 10. Hanorace cu mesaje haioase sau hanorace Game of Thrones – De neratat sunt și hanoracele pentru bărbați și femei, cu mesaje haioase, utile în numeroase situații (la un grătar, la munte, seara la mare, la sala de fitness etc.). Probabil că un hanorac gen “Let’s go to the Dark Side” ar atrage curiozitatea, iar unul gen “Sorry Ladies I’m in the Night’s Watch” ar putea stârni chiar pariuri. Eu îl prefer pe cel cu “Limited Edition”.
Cam asta a reieșit din orele noastre de brainstorming în echipa Coolori.ro. Tu ce alte cadouri coolorate le-ai făcut colegilor de birou? Sugestiile voastre sunt binevenite pentru a complete lista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *