10 idei de tricouri pentru mers în club

A început școala…, dar sigur mintea ți-a rămas în vacanță. Și singurele lucruri cu parfum de vacanță, mai sunt doar party-urile sau petrecerile din cluburi. Așa că sigur astepți weekendul și întâlnirile cu prietenii. Mersul la club este un moment de relaxare pentru tine. Un fel de premiu după o săptămână cu probleme, în care te-ai străduit sa faci impresie bună părinților, profesorilor, prietenilor… Mai rămâne o singura problemă: cu ce te îmbraci de data asta? O seară la club (nu vorbim de cele exclusiviste) este destinată distracției, confortului și libertății de mișcare. Și atunci de ce trebuie sa ții cont în primul rând?
  • să te simți relaxat și confortabil în hainele pe care le alegi, ca să poți să-ți manifești personalitatea
  • nu trebuie să fii nici prea provocator / provocatoare, dar nici de neobservat
  • să fii sexy cu măsură, atitudinea și feminitatea sunt cele mai importante
  • să fii în trend cu ce se poartă și aici te pot ajuta accesoriile vestimentare
  • să te simți bine, cu grijă la durerea de cap post party
Una din soluțiile cele mai simple este dată de trend alert-urile de modă. Sunt la modă hainele gen street style și se poartă ținutele boeme. Deci rezolvarea și pentru fete și pentru baieti, poate fi: „forever in blue jeans”. Bine nu orice jeans, scurți, skinny sau lungi, cu paiete, cu tăieturi sau cu cristale… Pentru partea de sus cel mai sexi este un tricou, si nu oricare ci poate unul nou.

Echipa coolori te poate ajuta cu câteva sfaturi în alegerea unor tricouri, care să-ți rezolve toate dilemele vestimentare.

  1. Tricou Limited Edition – Vrei să ieși în evidență, să fii persoana după care toată lumea

    întoarce capul? Atunci atitudinea ta, completată cu acest tricou, te vor ajuta să ai acel dorit look hot.

  2. Tricou Black T-Shirt – Dacă ești o persoană nonconformistă, nu îți plac ținutele la patru ace și ai atitudine, acest tricou te definește. Mesajul de pe tricou spune totul: This is my black Tshirt costume.
  3. Tricou It’s more than music– Este tricoul cu mesajul perfect pentru o petrecere în club. Pe lângă asta, este vesel și îți va da un stil plin de culoare. Mesajul este cuminte, dar cool pentru că tuturor le place muzica.
  4. Tricou Handsome – Dacă tu sau prietenii tăi v-ati născut să arătați bine, ar fi bine să afle toata lumea! Tricoul este un must have pentru fetele și băieții, despre care poți spune cu adevărat ca sunt „handsome”. Tricoul poate fi un fel de identificator pentru gașca handsome.
  5. Tricou I am not a princess – Tricoul are un mesaj deosebit pe care nu mulți îl vor înțelege în totalitate. Doar fanii Game of Thrones vor înțelege exact despre ce e vorba. Arată-le prietenilor că nu vrei să fii o prințesă plictisitoare, ci o adevărată Khaleesi. Și uite așa „winter is coming” și clubul va fi invadat de fanii Game of Thrones.
  6. Tricou Dimineata – Este tricoul ideal pentru persoana care este mereu sufletul petrecerii. Dacă vrei și tu să fii, încearcă-l la următoarea petrecere și probabil nici dimineața nu te va desparți de el. Sigur vei fi vedeta petrecerii.
  7. Tricou waiting for a blondie – Nu trebuie să fii fan Game of Thrones ca să porți un tricou cool. Dacă ai simțul umorului și visezi la o blondă cu sau fără dragoni, acest tricou te va face vedeta serii.
  8. Tricou Book Club – Tricoul vorbește de la sine: My book club only reads wine labels! Dacă după o săptămână grea, ești pus pe rele și vrei ca toți prietenii tăi să se simtă bine, atunci tricoul este un must have. 
  9. Tricou Good  and Bad girls / Tricou Good vs Bad girls – Fete rele, fete bune? Good girls go to heaven, bad girls drink with Tyrion. Sau . E greu de precizat categoria când esti la o petrecere Nu de alta dar și fetele bune știu să se distreze. Depinde cum arată Jon Snow autohton și cine e tatăl lui Tyrion.
  10. Tricou Sorry ladies – Tricoul are un mesaj mai special. Ceva de genul: Sorry ladies I’m in the night’s watch va atrage, cu siguranță, toate privirile.Vei fi irezistibil dar vei crea și puțină confuzie.
Pentru a-ți completa ținuta, îți recomandăm sa asortezi la tricouri niște accesorii cât mai cool, de genul medalioane și brățări.    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *