10 idei de cadouri pentru Zodia Balanței

Este foarte greu să te decizi asupra unui cadou, ai întotdeauna prea multe idei, care bineînțeles în ultima clipă, se dovedesc fata Morgana. Nu ai timp, nu ai bani, nu știi de unde… Pentru orice caz există și o rezolvare simplă. Daca nu ai încredere în instinctele tale când e vorba de cadouri, zodia sărbatoritului te poate ajuta. Între 23 septembrie și 22 octombrie ne aflăm în plină zodie a Balanței și sigur aveți prieteni sau cunoștințe în această zodie. Pe scurt Balanța este un semn de aer și este dominată de planeta Venus. Echipa Coolori are căteva repere despre persoanele născute în zodia Balanței, care să te ajute sîn alegerea cadourilor:
  • Sunt foarte intuitive, inventive și comunicative, de aici si talentul de negociere si foarte multă diplomație
  • Foarte populare, dar înclinate spre liniște și armonie
  • Au simț estetic, adoră bunul gust, arta și lucrurile elegante
  • Sunt aproape cele mai nehotărâte persoane
  • Vor să primească și să acorde atenție
  • Au simțul umorului si adoră să râdă
  • Radiază de fericire și energie pozitivă
  • Sunt perfecționiste și foarte sincere
  • Adora să meargă la shopping
  • Sunt încrezătoare și conștiente de frumusețea lor
  • Adoră oriсe surpriză, dar nu pot trece cu vederea lipsa de bun gust
Noi ne-am decis asupra următoarelor cadouri, care s-ar potrivi pentru zodia Balanță:
  1. Medalion Zodiac Balanță –Persoanele născute în zodia balanță nu fac un

    secret din acest asta și doresc, în general, ca lumea să știe acest lucru. Pentru ele semnul zodiacal este un atu și deci un motiv în plus să fie admirate. Medalionul va fi un cadou minunat în ambele variante, cu lănțișor argintiu sau lănțișor imitație piele.

  2. Medalion Note muzicale – Balanțelor le place muzica, iși fac tot timpul playlist-uri noi și au mereu căști în urechi. Pe lângă asta, sunt vesele și preferă un stil plin de culoare. Așa că le poți oferi cadou și acest medalion, care se va potrivi perfect.
  3. Portfard Handsome – Persoanelor născute in balanță le place foarte mult să se îngrijeasc

    ă și adoră produsele cosmetice de calitate, în care au foarte mare încredere. Acest portfard / este un must have pentru fetele și băieții, despre care poți spune cu adevărat ca sunt „handsome”.

  4. Sacoșa panză Shopping – Zodia Balanței este regina cumpărăturilor, persoanele născute sub acest semn adoră shoppingul. Pentru o shopping queen, sacoșa va fi un fel de certificare. Balanța care va primi acest cadou se va îndrăgosti de ea.
  5. Tricou Lemonade – Balanțele sunt persoane foarte sociabile, cărora le plac petrecerile și au mult simț

    practic. Așa că sigur vor purta la următoarea petrecere, un cadou care te învață să iei viața asa cum e. „If life gives you lemons, make lemonade!” 

  6. Tricou Wonderwomansau Tricou Superman – Aceste cadouri vor apela la umorul și părerea foarte bună pe care o au Balanțele despre ele. Totodată cadoul va dovedi și admirația noastră, lucru care le va face mare plăcere.
  7. Hanorac Limited Edition – Persoanele orgolioase și cu umor din zodia Balanței, vor aprecia acest hanorac care vorbește de la sine. Se știe că unul din defectele Balanței este părerea prea bună pe care o are despre sine…
  8. Hanorac Mother of Dragons – Acest hanorac moale și pufos, mama dragonilor, a zmeilor sau a ce vreți …. caracterizează perfect calitățile balanței. Sunt suflete caritabile, cu tendința de a-și ajuta p

    rietenii necondiționat. Au capacitatedeosebită de mediere și de negociere când este vorba de conflicte.

  9. Tablou Pereche – Balanțele sunt persoane extrem de dăruite în dragoste, mereu în căutarea armoniei și a unei relații profunde.Ele sunt oneste și fidele în căsătorie, sunt partenerii ideali, mai ales pentru partenerii ambițioși. Așa că un tablou personalizabil pentru un cuplu fericit, va fi un cadou care le va face plăcere.
  10. Cutie bijuterii trandafiri – Niciodată o cochetă precum balanța nu va avea suficiente cutii pentru bijuterii, mai ales că sunt și foarte iubitoare de lucruri frumoase. Plus că au și foarte multe amintiri, de la prieteni, pe care trebuie sa le păstreze în locuri deosebite.
Sperăm că veți reuși sa surprindeți plăcut balanțele cu aceste cadouri. Pentru o reușită 100%, nu uitati ambalajul festiv, pentru balanțe e foarte important modul de prezentare și povestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *