10 idei de cadouri pentru sarbatoritii de Sfantul Andrei

Pe 30 noiembrie sărbătorim în fiecare an Sfântul Andrei. O sărbatoare importantă pentru români, cu foarte multe semnificații, care încheie serbările din luna noiembrie și deschide un nou val de sărbători. Aflat la hotarul dintre anotimpuri, Sfântul Andrei, marcheaza astfel, un sfârsit și un nou început. Dacă vorbim de sărbători automat ne gândim la cadouri. Vrei să faci apropiaţilor, un cadou de Sf. Andrei, sau ai de gând să mimezi uimirea din anii trecuți, gen “am uitat”, “scuze”… Oricum nu te crede nimeni. Așa că fară să te mai agăți de obiceiurile cu busuiocul sau cununa de usturoi, puse sub pernă sau agățate de grindă, sau alte superstiții, gândește-te la cel mai popular obicei, cadoul de Sfântul Andrei. Echipa Coolori are foarte mulți prieteni care își vor serba ziua pe 30 noiembrie și are deja o listă făcută. Îți putem împărtăși lista cu ideile noastre de cadouri originale, care să te ajute, să îți surprinzi plăcut prietenii anul ăsta.

  1.  Tricou Sf. Andrei – Dacă aveți un prieten pasionat de lucruri stranii și care s-a bucurat foarte tare de Halloween, este cazul să afle primind acest cadou, că sărbătoarea Sfântului Andrei, are foarte multe puncte comune cu Halloween-ul. Conform tradițiilor populare, noaptea sfântului Andrei este este una magică, în care cerurile se deschid şi pe pământ se întâmplă lucruri stranii, răsturnând liniştea şi ordinea normală. Dacă va trece și de această noaptea îngrozitoare, „bântuită” de fantome autotone (strigoi), atunci înseamnă că umorul și buna dispoziție, te salvează de superstiții.
  2. Tricou Winter is coming – Acest tricou va fi pe placul fanilor Game of Thrones, dar are și o semnificație misterioasă în plus, legată de noaptea Sfântului Andrei. Sărbatoarea se află la hotarul dintre anotimpuri, când se deschid cerurile și planul terestru se întrepătrunde cu cel spiritual. Vine iarna. Știm asta, deja de câteva sezoane încoace. Mesajul e criptat, dar de data asta e pe bune.
  3.  Tricou Smiley – Un tricou șmecher pentru un sărbatorit vesel, care știe să se distreze. Tricoul va fi purtat, sigur, cu plăcere și la următoarele petreceri. Iar dacă tricoul este pentru o sărbătorită, careia îi place muzica, succesul va fi garantat. Dacă e Andrei, e și Smiley. Fanele știu de ce….
  4. Tricou Some Nights – Ai un prieten/ă care își serbează numele de Sfântul Andrei și căruiă/căreia îi place să dea tonul și să fie mereu sufletul petrecerii? Fă-i cadou acest tricou cu mesaj haios și mai mult ca sigur va atrage toate privirile. Este un tricou cu mesaj încurajator pentru o petrecere reușită, care anunță că sărbătoritul e pus pe fapte mari. Cu alte cuvinte în această noapte specială “I rule the world”.
  5.  Hanorac Wings – Un hanorac haios și plin de mister, pentru un Andrei care crede în Halloweenul românesc. Un mesaj gen “The walking dead”, îl va ajuta să intre în spiritul petrecerii din noaptea, de sfântul Andrei.
  6.  Cană Coffee – But first coffee! Adică înainte de orice, chiar și de o petrecere, trebuie să îți încarci bateriile. Și asta înseamna o cana mare de cafea. Mai exact aceasta cana. Un cadou reușit și cu umor, care o să înveselească orice sărbătorit.
  7. Sacosa Carpe Diem – Sacoșele din bumbac, imprimate sunt trendy și considerate foarte cool. Iar această sacoșă cu mesaj cool și imprimată cu un design foarte reușit poate fi un cadou de succes. Dăruiește sacoșa unei prietene nonconformiste, căreia îi place să facă shopping. „Traieste clipa– Carpe diem a.k.a. Seize the day! „
  8.  Portfard Moment not things – Un cadou cu mesaj inspirațional, pentru o sărbatorită cu atitudine. “Why bother collecting things when you can collect moments?” Dacă și tu crezi în acest citat, de ce să nu ai lânga tine mereu, un portfard care să exprime exact acest lucru?
  9. Medalion săgetatorsau medalion scorpion – Multi din cei născuți în luna noiembrie-decembrie, în apropierea sărbătorii Sfântului Andrei, poartă acest nume sau derivate al acestuia. Ei se afla sub semnul Scorpionului sau al Săgetătorului. Aceștia vor purta cu plăcere accesorii legate de zodia lor, de exemplu un medalion cu zodiac.
  10.  Șorț Atenție – Un cadou dedicat, printr-un șorț care poate fi personalizat, mai ales dacă este vorba de un pasionat/ă în ale bucătăriei. De data asta, funcționalitatea cadoului, este mai presus de partea sa estetică. Un cadou practic şi folositor, care va fi apreciat la un moment dat.
Echipa Coolori abea așteaptă petrecerile sărbătoriților de Sfântul Andrei și speră să contribuie cu sugestiile de cadouri făcute, la succesul unei petreceri reușite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *